Otjimbondona

Otjimbondona, omgeven door kameeldoornbomen met uitzicht op het golvende Kalahari-landschap, biedt mensen, die op zoek zijn naar rust, exclusiviteit en luxe, de ideale Afrikaanse vakantie.

Otjimbondona Kalahari ligt 120 km ten zuidoosten van Windhoek / Namibië en 80 km van de internationale luchthaven Hosea Kutako in een privé natuurreservaat van 4500 hectare aan de rand van de Namibische Kalahari.

Deze boetiekbestemming met het uitnodigende Manor House, waar we samenkomen voor maaltijden, activiteiten en vrije tijd en de vier moderne, comfortabel ingerichte villa's, is de perfecte plek om uw safari in Namibië te beginnen of te beëindigen of om gewoon te ontspannen en tot rust te komen.

De volgende activiteiten maken deel uit van de Otjimbondona-ervaring: natuur / game drives, landbouwervaring, natuurwandelingen, fatbiking, sundowners in de bush of bij onze open haard, een grillavond in onze boma, in-house sauna en fitnessruimte, wellnessbehandelingen in het comfort van uw villa of zonnedek.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Namibië