Kura Kura Resort

Gelegen tussen Java en Borneo, en nog steeds onbekend voor het massatoerisme, is de ongerepte Karimunjawa Archipelago een Nationaal Marine Park dat bestaat uit 27 eilanden, die nog steeds het Robinson Crusoe-gevoel van natuurlijke en afgelegen schoonheid biedt. Het ene eiland is nog mooier dan het andere en velen zijn onbewoond. Een eiland binnen deze archipel is het piepkleine Menyawakan.

Menyawakan, de uitzonderlijke locatie van het Kura Kura Resort, gelegen midden in de archipel, laat gasten kennis maken met die zeldzame Robinson Crusoe-schoonheid in balans met een uitstekend serviceniveau. Genieten van de ongerepte witte stranden die omringd zijn met palmbomen, geweldige azuurblauwe kleuren in de zee, een schitterende onderwaterwereld; dit is puur genieten met een zeldzaam niveau van comfort.

Zoals genoemd, het resort is gelegen op een klein eiland. Letterlijk: U loopt er in ruim een half uur omheen. De accommodatie beschikt over meerdere huisjes. Er zijn in totaal 36 kamers, allen prachtig gelegen. Er zijn 15 Superior en Deluxe Seaview Cottages en 19 Pool Villa’s. Alle kamers hebben airco, een grote ventilator en zijn stijlvol en warm ingericht.

Activiteiten die gedaan kunnen worden vanuit de accommodatie bestaan uit een mooie strandwandeling, duiken, snorkelen, eiland-cruises en zonsondergang-cruises. Zeekayaks, peddelboten en snorkelmateriaal kunnen kosteloos worden gebruikt. De onderwaterwereld is rijk aan koralen en diverse vissen, dus het wordt zeker geadviseerd om ook onder wat op ontdekking te gaan in dit paradijs.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Indonesië