Misool Eco Resort

Misool Eco Resort is een unieke accommodatie gesitueerd in de afgelegen Raja Ampat-eilanden, Indonesië, en omringd door enkele van de rijkste riffen ter wereld. De beschermde 300.000 hectare aan land en water rondom het resort is de thuisbasis van de Raja Ampat-haai en een waar 'manta heiligdom'. Misool biedt slechts een verblijf voor maximaal 40 gasten, verdeeld over verschillende unieke luxe bungalows en villa's. De acht 'waterhuizen' zijn gebouwd op palen en verspreidt over de noordelijke lagune, op een steenworp afstand van het duikcentrum en het restaurant. In hetzelfde gebied zijn er ook vier grotere lagune villa's. Op het parelwitte strand beschikt Misool over zeven strandvilla's die uitkijken over de azuurblauwe zee. Alle eenheden zijn volledig gebouwd uit gerecyclede tropische hardhouten materialen en beschikken over een Balinese stijl, met typische openluchtbadkamers.

De lodge heeft als missie de natuurlijke omgeving en de lokale gemeenschap te beschermen en te revitaliseren. De Misool Foundation is opgezet om de meest bio-diverse riffen van de wereld veilig te stellen door de empowerment van de lokale bevolking, door hun te laten zien dat duurzaam toerisme ze van een beter leven kan voorzien, dan het loggen van bomen, mijnactiviteiten of overbevissing.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Indonesië