Bawah Reserve

Bawah Reserve biedt 5-sterrenaccommodatie aan het strand in Pulau Bawah en beschikt over een buitenzwembad, een bar en een privéstrand. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een restaurant, een 24-uursreceptie, roomservice en gratis WiFi. U kunt gebruikmaken van watersportfaciliteiten.

De kamers van het hotel zijn voorzien van een zithoek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een bad, een haardroger en gratis toiletartikelen. De accommodaties van het Bawah Reserve zijn voorzien van airconditioning en een bureau.

U kunt bij de accommodatie genieten van een continentaal ontbijt.

Bawah Reserve biedt 5-sterrenaccommodatie met een spacentrum. In de omgeving van het hotel kunt u onder andere wandelen, snorkelen en kanoën.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Indonesië