Villa Putih

Ervaar service van wereldklasse in Villa Putih. Villa Putih ligt in Nusa Lembongan, op 700 m van Mushroom Bay en de Sandy Bay Beach Club. Het biedt een buitenzwembad en airconditioning. Deze villa heeft een eigen zwembad, een tuin, barbecuefaciliteiten, gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op het zwembad.Verder heeft Villa Putih een terras. U kunt fietsen huren bij de accommodatie.

Populaire bezienswaardigheden in de buurt van Villa Putih zijn Devil's Tear, Crystal Bay en Dream Beach. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Ngurah Rai, op 88 km van de villa. De accommodatie biedt tegen een toeslag een pendeldienst van/naar de luchthaven.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Indonesië