MesaStila

MesaStila (voorheen bekend als Losari Coffee Plantation) is een luxe vijfsterren Resort & Spa, hoog op de top van een heuvel gelegen midden tussen de koffieplantages.

MesaStila bestaat uit 23 villa's, elk individueel ingericht met origineel antiek en kunstwerken. De accommodatie biedt een ongeëvenaarde collectie van opmerkelijke antiek, waaronder iconen van Centraal Java, zoals beelden van een koloniaal treinstation en historische joglo-villa's.

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, satelliet-tv, dvd-speler, koffie- en theezet-faciliteiten, kluisjes, slippers en badjassen. Het ontbijt is inbegrepen en het restaurant serveert daarnaast Javaanse gerechten bereid met biologische streekproducten.

Andere faciliteiten zijn een prachtig gelegen buitenzwembad, spa, kosteloze Wi-Fi, tennisbanen en een bijbehorend clubhuis. Het resort biedt (geplande) dagelijkse activiteiten zoals yoga, Javaanse danslessen, vechtsporten classes en rondleidingen door de koffieplantages.

Bij MesaStila ligt de focus op luxe, maar altijd in balans met de traditionele, lokale en gezonde kennis en ervaringen. De pracht van de natuur, de lokale mensen, en de cultuur worden geaccentueerd in deze accommodatie, waar een prachtige beleving de rode draad is voor alles wat zij doen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Indonesië