The London West Hollywood at Beverly Hills

Bij The London West Hollywood kunt u verbluffende uitzichten op de Hollywood Hills gecombineerd met comfortabel en luxe verblijf verwachten. In het hotel treft u kunstzinnige details, die voor een luxe sfeer zorgen. Verwen uzelf bijvoorbeeld met het nieuwe Ontbijt op bed-arrangement. Er wordt dan elke ochtend een heerlijk ontbijt op uw kamer wordt bezorgd.  Naast het uitstekende ontbijt worden er ook andere culinaire hoogstandjes geserveerd in het restaurant, welke worden samengesteld onder begeleiding van chef-kok Anthony Keene. 

De suites van het hotel zijn van alle moderne gemakken voorzien en dienen als perfecte uitvalsbasis van Los Angeles te ontdekken. Geniet volop van de Californische stijl tijdens uw verblijf!

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Verenigde Staten