Mandarin Oriental Jumeira Dubai

Mandarin Oriental Jumeira's strandresort in Dubai ligt naast het centrum van Dubai en de financiële en zakelijke districten en heeft een onovertroffen locatie. De omgeving biedt bezienswaardigheden en activiteiten, waaronder de archeologische vindplaats Jumeirah, het Laguna Waterpark en het Etihad Museum.

De ruime kamers en suites hebben een chique, eigentijds design met kamerhoge ramen die uitzicht bieden op de skyline of de oceaan. Er zijn kamers met een balkon en bepaalde kamers bieden toegang tot de Club Lounge. U kunt genieten van uitzicht op de oceaan in een van de 6 eigen restaurants van het hotel. Voorzieningen zijn onder andere een overloopzwembad, een spa- en wellnesscentrum, roomservice en een fitnesscentrum.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Dubai