Nayara Tented Camp

De gloednieuwe Nayara Tented Camp ligt nabij het Arenal Volcano National Park. De accommodatie bestaat uit 18 luxe tenten waarvan 12 van hen spiegelbeeldtenten zijn die aan elkaar zijn gekoppeld om een ​​eenheid met twee slaapkamers te creëren die plaats biedt aan twee koppels of een familie. Het Tented Camp beschikt ook over een swim-up bar, een groot gezinsvriendelijk zwembad en een gastronomisch restaurant met een groot terras om het Costa Ricaanse regenwoud te bewonderen.

Het gebied herbergt een grote verscheidenheid aan vogels en dieren in het wild en een luiaardreservaat. Aan de onderkant van het resort bevinden zich warmwaterbronnen ondergedompeld in het dichte bos.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Costa Rica