Rio Perdido Hotel

Rio Perdido is een boutique hotel waar schoonheid en duurzaamheid in de jungle van de regio Guanacaste elkaar ontmoeten. Diep verscholen in het woud aan de voet van de Miravalles-vulkaan, staat bij de samenloop van twee canyons deze luxueuze ecolodge annex spa. Verblijf in elegante, moderne bungalows tussen de weelderige inheemse vegetatie. Elke bungalow in de lodge is toegankelijk via verhoogde paden die verbonden zijn met de gemeenschappelijke paden van het hotel wat zorgt voor nog meer privacy. Ook voor gasten met mobiliteitsproblemen zijn er een paar toegankelijke bungalows ontworpen. De kamers zijn licht en ruim, helemaal van deze tijd, maar met lokale elementen zoals het houten terras met hangmat/hangzitting.  

Een luxe spa is ook beschikbaar en biedt een breed scala aan behandelingen. De geneeskrachtige eigenschappen van de warmwaterbronnen, die het hoteldomein van 600 hectare markeren, hebben de eigenaren laten inspireren. 

Het restaurant biedt een plek waar de lokale smaken uit Costa Rica samenkomen. De chef leidt een team van getalenteerde culinaire professionals, van wie velen de inwoners van San Bernardo zijn. De seizoensgebonden, lokale keuken respecteert de integriteit van de lokale traditie en geeft tegelijkertijd innovatieve accenten.

Een heerlijk verblijf gelegen in the middle of nowhere!

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Costa Rica