Hacienda AltaGracia

Alberto J. Esquivel was oorspronkelijk van plan een bescheiden buitenverblijf te bouwen in de uitlopers van het Talamanca-gebergte, waar zijn kinderen Andalusische paarden konden berijden door uitgestrekte "finca's" en kronkelende tropische bospaden. Die oorspronkelijke passie is uitgegroeid tot Hacienda AltaGracia, een ongeëvenaard heiligdom met vrij uitzicht op glooiende heuvels of dichte boomtoppen.

Hacienda Altagracia beschikt ruime, maar toch intieme accommodatie, met een prachtige interieur en omzoomd door Costa Ricaanse bergtoppen. De accommodatie heeft alle luxe en comfort van het goede leven, gastronomische restaurants en een spa.  Het biedt ook een authentieke ervaring in de schoonheid en overvloed van de Costa Ricaanse hooglanden. Van het bewonderen van uitgestrekte ananasplantages, dichte regenwouden en de majestueuze Pacifische kustlijn tijdens een helikoptervlucht, tot het plukken van uw eigen groenten en fruit van de boerderij, om later op de dag door de chef-koks te worden bereid.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Costa Rica