Olas Verdes Hotel

Olas Verdes is een klein Costa Ricaans boetiekhotel, gescheiden van de kust door een stuk eeuwen oud oerwoud. U kunt hier deelnemen aan surflessen, yoga sessies en andere strandactiviteiten.

Hydrateer met een fruit smoothie uit hun boomgaard en bereid aan het zwembad of geniet van het lokaal beheerde restaurant en bar, El Manglar. Na een siësta in uw casita, neemt u een duik in het zoutwaterzwembad in strandstijl, en sluit u de dag af door naar het strand te gaan om naar de zonsondergang te kijken. Een heerlijke plek om een rondreis door Costa Rica af te sluiten!

Pack for a Purpose
Olas Verdes Hotel is aangesloten bij Pack for a Purpose. Dit is een liefdadigheidsorganisatie die reizigers de mogelijkheid biedt om een aantal kilo van hun bagagegewicht te besteden om de lokale inwoners te helpen. Denk aan schoolbenodigdheden, kleding, medische apparatuur en andere benodigdheden die via de lodge aan het lokale project wordt geschonken. Om zeker te weten dat u meeneemt wat ter plaatse ook echt nodig is, geeft de lodge uitleg over het project. 

Klik hier voor informatie over het project bij Olas Verdes Hotel: https://www.packforapurpose.org/destinations/central-america/costa-rica/olas-verdes-hotel/

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Costa Rica