Villa La Coste

Villa La Coste ligt in de Provence, Frankrijk, midden in het Provençaalse landschap, in het hart van de biologisch-dynamische wijngaard Château La Coste, een internationale bestemming voor kunst, architectuur en natuurlijke schoonheid.

Het pand ligt hoog op de heuvel van het privédomein en beschikt over 28 villa-suites, omgeven door tuinen, kruiden en bloemen en elk uitkomend op een ruim terras met weids uitzicht over wijngaarden en de vallei. De moderne architectuur van het hotel wordt benadrukt door lokale materialen en omarmt de natuurlijke omgeving. Een selectie van eetgelegenheden binnen en buiten, uitgestrekte tuinen met een zwembad en een lobbygalerij maken de gastervaring compleet.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Frankrijk