Awasi Iguazu Relais & Chateaux

Hotel Awasi ligt te midden van weelderig regenwoud op slechts 20 minuten van de beroemde Iguazu-watervallen. Elk van de 14 villa's op palen beschikt over een eigen zwembadje. Het stijlvolle interieur van de lodges is geïnspireerd op de lokale ambachten van de Guarani bevolking, waaronder manden en traditionele textiel. In de keuken creëert de chef-kok gerechten uit het hart, waarbij het oerwoud als het ware op het bord wordt gebracht. Verfijning en eenvoud in overeenstemming met veranderende smaken horend bij de seizoenen. De omgeving onthult talloze natuurlijke wonderen in de vorm van orchideeën, varens en endemische boomsoorten die samenkomen met tapirs, apen, poema's en kleurrijke vogels.

U heeft bovendien een persoonlijke gids met 4x4 tot uw beschikking waarmee u volledige vrijheid hebt dit gebied te ontdekken. Kies ervoor reiziger te zijn, geen toerist.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië