Explora El Chaltén

Met uitzicht op de Electric Valley en de Marconi-gletsjer, en op 17 kilometer afstand van El Chaltén in het Argentijnse Patagonië, is Explora El Chaltén een hoofdkwartier van waaruit u een wereldberoemde bestemming kunt verkennen door liefhebbers van natuur en wandelen. Met het typische ontwerp van de oude Argentijnse Patagonia estancias, zijn de comfortabele kamers van de lodge de perfecte plek om de batterijen op te laden na een dag vol ontdekkingen.

De accommodatie biedt 17 standaard kamers en 3 grotere suites, en elke unit is voorzien van 1 kingsize bed of 2 aparte bedden, een wieg onder voorbehoud van beschikbaarheid, een kluis, een wekservice en verwarming. De badkamer is uitgerust met toiletartikelen, badjassen, slippers en een haardroger. Het menu van het hotel biedt lunch- en dineropties die dagelijks volledig vernieuwd worden, terwijl de bar verschillende lokale sterke dranken serveert. Er is ook een volledige spa met hydromassages, een sauna en een massageruimte, terwijl de winkel op het terrein buitenspullen verkoopt, evenals lokale ambachten en aanverwante literatuur.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië