Pristine El Calafate Luxury Camp

Bij Pristine Luxury Camps El Calafate nodigen wij u uit om het authentieke Patagonische avontuur te beleven met onze comfortabele duurzame eco-domes, gebouwd in hout, gevoed door zonne-energie en met onmisbare ervaringen rondom de Perito Moreno-gletsjer.
De zes domes bevinden zich in Estancia Dos Lagos en hebben gastronomische gerechten bereid door chef-kok Mariana García del Río die u kenmerkende gerechten aanbiedt.

De domes van 39m2 beschikken over een kingsize bed (te scheiden in twee aparte bedden)
en een slaapbank in de vorm van een fauteuil voor een derde persoon. Het heeft een zithoek met een fauteuil, salontafel, fornuis, salamander, minibar en een eigen badkamer met douche. Het beschikt over een terras met verwarmd buitenbad met fantastisch uitzicht op de Patagonische steppe.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië