Eolo Patagonia's Spirit

Deze comfortabele lodge is gelegen op de plek waar de eerste creolen en Europese immigranten voet aan wal zetten in deze regio. De uitzichten zijn adembenemend en de ruimte is overweldigend. Vanuit iedere kamer heeft u uitzicht op verschillende gebieden, als het Lago Argentino, La Anita valley, Torres del Paine en Rico branch.

De deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een goed restaurant aanwezig, U kunt rustig lezen in de grote gemeenschappelijke woonkamer of in de bibliotheek, een duik nemen in het overdekte zwembad of genieten van de sauna. De 10.000 hectare grond is een paradijs voor natuurliefhebbers waar u kunt paardrijden, mountainbiken, wandelen, vogels kijken en ten volle kunt genieten. 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië