Bahia Bustamante Lodge

Bahia Bustamante Lodge is een landgoed van 100.000 hectare aan zee, in het Atlantische Patagonië. Deze exclusive Lodge biedt de unieke mogelijkheid om het authentieke Patagonië te ervaren, omringd door een verbazingwekkende diversiteit aan zee- en landdieren (pinguïns, zeeleeuwen, zeevogels, guanacos, rheas en meer). De kust is een nationaal park en maakt ook deel uit van het biosfeerreservaat "Blue Patagonia". Opgericht in de jaren 1950 als een zeewier nederzetting, woonden hier meer dan 400 zeewierarbeiders en hun families. Tegenwoordig is dit DE plek voor natuurliefhebbers, voor reizigers die op zoek zijn naar 'off the grid'-plaatsen of detox-bestemmingen.

Activiteiten zijn onder andere navigeren om de dieren in zee te zien, wandelen langs een versteend bos, leren over de geschiedenis van de ranch & zeewierindustrie, panoramische wandelingen langs rotsachtige schiereilanden en kaap langs de zee, leren over duurzame wolproductie en mountainbiken. Ontspannen op de meest exclusieve zandstranden en kristalhelder water is ook een optie. 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië