Finca Valentina

Finca Valentina is een landelijke Finca nabij de stad Salta gelegen. Dit gerenoveerde landhuis heeft haar deuren in 2008 geopend en het is de missie van Valentina en haar familie om op het gebied van service altijd zeer hoge kwaliteit te bieden in een familiaire sfeer en omgeving. De lodge handhaaft extern de lokale traditionele architectuur, maar beschikt binnenhuis over de lay-out, het licht en het comfort voor het moderne leven. 

De finca biedt een heerlijke blend tussen de Argentijnse cultuur en Italiaanse familieroots. De kamers zijn ingericht naar het motto 'Eenvoud is de ultieme verfijning', met de keuze uit standaard, superieur, suite, familiekamers en een villa. Gasten kunnen genieten van voortreffelijke gerechten in het restaurant en daarnaast diverse excursies bijboeken, zoals paardrijdtochten, mountainbiken, kookworkshops volgen, wijnproeverijen volgen of genieten van een massage.

De finca zet zich in voor het milieu door middel van kleine maar effectieve acties. Er worden geen plastic flessen voor drankjes verkocht, het afvalwater wordt gefilterd om de tuin te besproeien, er wordt gebruik gemaakt van hervulbare containers voor de voorzieningen (shampoo, conditioner, enz.) en het afval wordt gerecyclet (hoewel de gemeente van Salta momenteel niet aan afvalrecycling doet). 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië