Marlfield House

Het vijfsterren Relais & Chateaux Marlfield House is gelegen in de noordelijke provincie Wexford in Ierland en is een perfecte optie voor een luxueus landelijk verblijf. De 19 en-suite kamers zijn uitgerust met WiFi en TV's, terwijl de upgrade kamers en suites voorzien zijn van aparte zitkamers met open haard. De accommodatie beschikt ook over twee zelfvoorzienende cottages met twee slaapkamers, een woonkamer, eetgedeelte en volledig ingerichte keuken.

Er is in Marlfield House een restaurant, café en bar aanwezig voor ontbijt, lunch, afternoon tea en diner's in een rustige omgeving. In de omgeving kunt u tennissen, paardrijden en wandelen in het Ierse Nationaal Heritage Park.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Ierland