One&Only Le Saint Geran Hotel

In One & Only Le Saint Géran heersen Mauritiaanse invloeden.  Het luxe resort werd oorspronkelijk geopend in 1975 en gerenoveerd in 1999. De ontspannen en discrete luxe van het resort wordt aangevuld met service die attent, maar toch onopvallend is. Alle terrassen en balkons kijken uit op de Indische Oceaan. Onder de kalmte van duizenden kokospalmen lopen smetteloze tuinen naar de rand van het zandstrand, dat het schiereiland naadloos meer dan anderhalve kilometer omhult.

De beschutte lagune biedt kalm water voor een scala aan watersporten die toegankelijk zijn via trappen en idyllisch zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Tevens is er een sublieme spa aanwezig: een discreet toevluchtsoord met een eigen privézwembad. De weelderige Gary Player-golfbaan met 9 holes op het terrein van het resort heeft een eigen golfacademie en clubhuis.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Mauritius