Shanti Maurice Resort & Spa

Het Shanti Maurice Resort & Spa ligt een ongerepte baai met koraalzand aan de zuidkust van Mauritius. Shanti is een boutique lifestyle resort waar de beleving centraal staat zoals bij geen enkele andere accommodatie op het eiland.

De suites en villa's met uitzicht op de oceaan behoren tot de meest royale op Mauritius. Villa's hebben een privézwembad en zijn omgeven door tuinen, terrassen en binnenplaatsen.

U kunt kiezen uit een aantal markante eetgelegenheden, maar overal geldt dat ze hun best doen om te zorgen dat de meeste ingrediënten afkomsting zijn van boeren en vissers van het eiland, en de kruiden en groenten zijn geteeld op eigen terrein. De kenmerkende eetgelegenheid, Stars, biedt de moderne Kaapse keuken; en de rustieke Fish & Rhum Shack aan het strand viert de overvloed aan van de lokale zeeën die ze combineren met cocktails op basis van producten van een lokale distilleerderij en een dorpsbrouwerij.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Mauritius