Avila’s Digitale Reisbeurs – 11 juli

Plan iets moois om naar uit te kijken! Dromen kan langzaam overgaan naar voorzichtig plannen. Meer dan ooit met oog voor duurzaamheid, service & kwaliteit, betekenisvolle ervaringen en ontmoetingen, en een vastberadenheid om van iedere dag een ontdekkingsreis te maken.

Op zaterdag 11 juli organiseren we daarom Avila’s Digitale Reisbeurs. Maarliefst 21 boeiende en interactieve presentaties over onvergetelijke ervaringen, weergaloze landschappen, intrigerende culturen en de meest gastvrije bevolking. Maar natuurlijk ook met met praktische informatie over niet alleen de bestemmingen maar ook over hoe u zorgeloos uw volgende avontuuur vastlegt. Met Avila Reizen bieden we u (privé)rondreizen op maat naar bestemmingen wereldwijd en tevens de mogelijkheid om onze wereld te verkennen met National Geographic Expeditions. Ons vak is om reisdromen te verwezenlijken en op die manier een bijdrage te leveren aan het levensgeluk en het opbouwen van mooie herinneringen samen met geliefden, familie en vrienden.

We begrijpen dat het best spannend is om op dit moment een reis te plannen. Tegelijkertijd weten we dat bij velen de wens hiertoe groot is. Om uw zorgen weg te nemen bieden we u nu de mogelijkheid om uw reis met vertrek tot en met april 2021 tegen zeer gunstige voorwaarden vast te leggen. Voor vrijwel al onze bestemmingen geldt dat u uw reis volledig kosteloos kunt annuleren tot 30 dagen voor vertrek.