Coronamaatregelen in Argentinië

Argentinië is open voor internationaal toerisme. Reizigers die volledig gevaccineerd zijn (inclusief 14 dagen wachttijd) hoeven niet in quarantaine. Er moet bij vertrek vanuit Nederland wel een negatieve PCR-test (niet ouder dan 72 uur) overlegd worden. Reizigers dienen een reisverzekering te hebben die specifiek de ziekenhuis en quarantaine kosten dekt in geval van een positieve PCR test bij/na aankomst en er dient 48 uur voor aanvang van de reis een digitale verklaring online (in het Spaans en/of in het Engels) ingevuld te worden.

Argentinië accepteert alle door het land van herkomst goedgekeurde vaccins. U moet uw Nederlandse officiële vaccinatiebewijs laten zien. Let op: U kunt niet met uw CoronaCheck app (het digitale coronabewijs – DCC) Argentinië inreizen. U moet uw vaccinatie-, herstel- of testbewijs dus uitprinten en op papier meenemen.

De voorwaarden waar u aan moet voldoen voor terugkeer naar Nederland hangen af van de reisdatum en manier van reizen. U kunt dit nagaan via deze website van de Rijksoverheid.

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op. Op onze Argentinië-pagina vindt u prachtige voorbeeldreizen en meer informatie.

(deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 08-12-2021)