Coronamaatregelen in Aruba

Aruba heet u van harte welkom! U dient, ook als u gevaccineerd bent, voordat u naar Aruba reist de online de immigratiekaart en een gezondheidsverklaring invullen. Dit moet binnen 72 uur voor vertrek. Dit geldt voor alle reizigers van 12 jaar en ouder. Daarnaast dient u een negatieve PCR test kunnen overleggen die 24 uur vóór de dag dat u vertrekt moet zijn afgenomen. Deze moet u daarna uploaden bij uw immigratiekaart. Wanneer u klaar bent met het invullen, krijgt u een goedkeuring om te boarden (groene vinkje met een QR code). De goedkeuring moet u bij het inchecken en bij aankomst op Aruba laten zien.

Alle reizigers zijn verplicht een aanvullende verzekering af te sluiten die COVID-gerelateerde kosten tijdens het verblijf in Aruba dekt. Deze verzekering sluit u af tijdens het proces voor het invullen de van de immigratiekaart.

Let op: U kunt niet met uw CoronaCheck app (het digitale coronabewijs – DCC) Aruba inreizen. U moet uw vaccinatie-, herstel- of testbewijs dus uitprinten en op papier meenemen.

De voorwaarden waar u aan moet voldoen voor terugkeer naar Nederland hangen af van de reisdatum en manier van reizen. U kunt dit nagaan via deze website van de Rijksoverheid.

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op. Op onze Aruba-pagina vindt u prachtige voorbeeldreizen en meer informatie.

(deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 08-12-2021)