Coronamaatregelen in Bonaire

Bonaire is open voor toeristme. U kunt met uw CoronaCheck app (het digitale coronabewijs – DCC) naar Bonaire reizen. Het wordt wel aangeraden om uw vaccinatie- en testbewijzen ook uitgeprint mee te nemen.

Voor vertrek (bij voorkeur 48 uur voor vertrek) bent u verplicht om een online gezondheidsverklaring in te vullen. Bij aankomst moet u het formulier (geprint of een digitale kopie op uw telefoon) kunnen laten zien. Daarnaast dienen alle reizigers vanaf 12 jaar (ook gevaccineerden) een negatieve NAAT(PCR)-test overleggen die niet later is afgenomen dan 48 uur voor vertrek of een negatieve antigeentest die niet later is afgenomen dan 24 uur voor vertrek. Verder hebben alle reizigers van buiten Caribisch Nederland een geldige verzekering nodig die dekking geeft tegen extra medische kosten op Bonaire.

De voorwaarden waar u aan moet voldoen voor terugkeer naar Nederland hangen af van de reisdatum en manier van reizen. U kunt dit nagaan via deze website van de Rijksoverheid.

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op. Op onze Bonaire-pagina vindt u prachtige voorbeeldreizen en meer informatie.

(deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 08-12-2021)