Coronamaatregelen in Canada

Canada is open voor internationaal toerisme. Reizigers die volledig gevaccineerd zijn (inclusief 14 dagen wachttijd) met een door Canada erkend vaccin kunnen afreizen naar Canada. Er moet bij vertrek van de vlucht een negatieve PCR-test (niet ouder dan 72 uur) overlegd worden. Kinderen onder de vijf jaar hoeven geen test te doen, kinderen vanaf 12 jaar oud moeten gevaccineerd zijn om naar Canada af te kunnen reizen. In de ArriveCAN-app dient men 72 uur voor de vlucht zijn vaccinatiebewijs en reisinformatie aan te geven. Bij aankomst in Canada moeten reizigers ook uitgeprint bewijs van vaccinatie kunnen laten zien en wordt iedereen op COVID getest. Het testresultaat moet in quarantaine afgewacht worden. Uitzonderingen en uitgebreide informatie hierover kunt u in het Engels op deze pagina vinden.

De voorwaarden waar u aan moet voldoen voor terugkeer naar Nederland hangen af van de reisdatum en manier van reizen. U kunt dit nagaan via deze website van de Rijksoverheid.

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op. Op onze Canada-pagina vindt u prachtige voorbeeldreizen en meer informatie.

(deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 30-12-2021)