Coronamaatregelen in Seychellen

De Seychellen zijn open voor toerisme. Iedereen mag (behalve reizigers uit Zuid-Afrika) met een negatieve PCR test de Seychellen binnenreizen en reizigers hoeven niet in quarantaine.

Alle passagiers (met of zonder vaccinatiebewijs) moeten voor vertrek een aanvraag indienen om de Seychellen binnen te mogen reizen. Dit gaat via Seychelles Travel Authorization app waarin reizigers onder andere een bewijs van een negatieve PCR-test moeten uploaden. Deze PCR test mag niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek van het vliegtuig naar de Seychellen.

Bij aankomst op de Seychellen wordt er een entry screening gedaan die start met het invullen van een gezondheidsverklaring, een check van symptomen en het meten van de lichaamstemperatuur. Passagiers kunnen worden gevraagd om extra tests te doen.

Alle passagiers moeten een bewijs van geboekte accommodatie in een goedgekeurd etablissement kunnen overleggen voor de gehele periode van verblijf en bij aankomst aan Immigratie de vouchers laten zien. De lijst van goedgekeurde etablissementen en ander advies is te vinden op de website van Seychelles Tourism. Zie List of Certified Tourism Accomodation Establishments.

Bij vertrek uit de Seychellen kan er gevraagd worden om een COVID-19 PCR-test te ondergaan. De overige voorwaarden waar u aan moet voldoen voor terugkeer naar Nederland hangen af van de reisdatum en manier van reizen. U kunt dit nagaan via deze website van de Rijksoverheid.

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op. Op onze Seychellen-pagina vindt u prachtige voorbeeldreizen en meer informatie.

(deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 08-12-2021)