Individuele rondreis Costa Rica

Avila Reizen laat u de prachtigste plekjes van Costa Rica zien

Wij zijn dé specialist in individuele rondreizen naar landen als Costa Rica, Argentinië, Brazilië, Mexico, Panama en Venezuela. Daarnaast bieden we ook groepsreizen, incentives en reizen op maat. Avila werkt met een team van adviseurs dat vanuit hun passie voor reizen en ontdekken u graag helpt om het optimale uit uw reis te halen. Daardoor zult u de mooiste plekjes ontdekken gedurende uw rondreis door Costa Rica. Met passie en diepgaande kennis over kennis en cultuur begeleiden we u graag in deze levens verrijkende ervaringen. Bekijkt u hier ons aanbod van samengestelde reizen!

Door Costa Rica rondreizen, individueel maar nooit alleen!

Hiermee bedoelen we te zeggen dat u tijdens uw individuele rondreis door Costa Rica wel veel vrijheid heeft, maar dat door onze lokale agenten alles tot in de puntjes is geregeld als het gaat om boekingen van hotels, goed geregelde transfers en inschrijvingen voor excursies. Ondertussen kunt u zich helemaal overgeven aan uw omgeving en genieten van uw tocht door het Costa Ricaanse binnenland. Begeef u door tropische regenwouden, moeraslanden en aanschouw de vele mangroves, bergen en vulkanen die u onderweg tegenkomt. Laat u zich vast inspireren door deze reisverslagen.

Reis goed, reis groen in Costa Rica

Wanneer u met Avila Reizen een individuele rondreis door Costa Rica maakt, kunt u er verzekerd van zijn dat u duurzaam reist. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om een groene reisverzekering af te sluiten, waarbij er onder andere wordt gezorgd voor groener, alternatief vervoer en milieucompensatie voor Co2 reductie. Ook werken we voornamelijk met partners die dezelfde duurzame doelen nastreven om zowel mens, dier als milieu zoveel mogelijk te ontzien. Meer weten over onze reizen of service? We staan u graag telefonisch te woord op +31 (0) 23 785 1857 of via het contactformulier!