Met zekerheid boeken!

We begrijpen dat het best spannend is momenteel om opnieuw een reis te boeken. Gelijktijdig weten we dat bij velen de wens hiertoe groot is. Boek bij Avila Reizen uw reis voor 31 december 2021 en geniet van zeer gunstige voorwaarden voor reizen met vertrek tot en met 31 maart 2022:

  • Voor vrijwel al onze reizen geldt dat u een geboekte reis tot 30 dagen voor vertrek volledig kosteloos kunt annuleren indien er een corona gerelateerde reden is.
  • Ook onze aanbetalingsvoorwaarden zijn tijdelijk versoepeld. We maken hierbij onderscheid tussen bestemmingen met een oranje of rood reisadvies en met een geel of groen reisadvies. Bij een oranje of rood advies geldt dat u enkel  €50,- per persoon aanbetaalt, bij een geel of groen advies gelden de normale aanbetalingsregels. Als een bestemming voor langer dan een maand van oranje/rood naar geel/groen gewijzigd is verzoeken we de gebruikelijke aanbetaling alsnog te voldoen.

Aangezien wij een maatwerkreis aanbieden geven we bij ieder voorstel de exacte boekingsvoorwaarden overzichtelijk weer.

We hopen op deze manier alle reisliefhebbers zekerheden mee te geven om nu al plannen te maken voor nieuwe prachtige reizen (zeker vanaf de zomer geldt dat beschikbaarheid vaak al niet meer al te ruim is vanwege de vele omboekingen van dit jaar).

Bent u geïnteresseerd in één van onze bestemmingen en treedt u daarover graag in gesprek met een onze specialisten, dan kan dit nu ook virtueel tijdens een videogesprek met ook de optie om kaarten en foto’s van de bestemmingen tijdens het gesprek samen te bekijken. Ook ons kantoor is geopend voor bezoek (met gepaste maatregelen) en er bestaat de optie om een afspraak bij u thuis te plannen. Neem gerust contact hiervoor met ons op.