Met zekerheid boeken!

Hoe vaak betreft een mooie herinnering wel niet een bijzondere reis? Een moment tijdens een gezamenlijk avontuur dat u heeft meegemaakt. Dat diner onder de sterrenhemel in de woestijn van Namibië, die walvisstaart die naast uw boot uit de zee omhoog kwam, de gletsjertocht waarbij het uitzicht zo magisch was dat het u ontroerde, voetjes in het zand tijdens de zonsondergang op de Seychellen, die wijnproeverij in Toscane…

Het zijn dit soort herinneringen die ons een rijkdom verschaffen waar geen spaarrekening tegen op kan. En zeker wanneer u die herinnering deelt met de mensen van wie u houdt. In tijden van Corona heeft deze rijkdom een nieuwe betekenis gekregen, en de nieuwe herinneringen die we opbouwen lijken nog intenser en waardevoller dan voorheen.

Het is nog altijd puzzelen wat mogelijk is en er moet met meer rekening worden gehouden om een mooie reis te plannen. Toch nemen de mogelijkheden toe en zeker de afgelopen maanden zijn opnieuw vele mensen met ons op reis geweest binnen en buiten Europa, van Canada tot Antarctica en van IJsland tot Kenia.

Door ons lidmaatschap bij het SGR-garantiefonds kunt u zonder zorgen uw reis bij ons boeken, waarbij u als klant ervan verzekerd bent dat uw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald mochten wij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kunnen nakomen.

Om verdere zorgen weg te nemen heeft u recht de reis kosteloos om te boeken, of op een geldteruggave indien de grenzen van uw bestemming zouden sluiten, of er op uw te bezoeken bestemming een quarantaineplicht wordt ingesteld.

Bij alle mogelijke vragen of onzekerheid, of indien assistentie gewenst is, staat het team van Avila Reizen voor u klaar. Neem gerust een kijkje op onze reisadviezen pagina, waar per bestemming wordt aangegeven of dit land alweer open is voor toerisme en wat de voorwaarden zijn om naar het land af te kunnen reizen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze bestemmingen en treedt u daarover graag in gesprek met één onze specialisten, dan kan dit ook virtueel tijdens een videogesprek met de optie om kaarten en foto’s van de bestemmingen tijdens het gesprek samen te bekijken. Ook ons kantoor is geopend voor bezoek (op afspraak en met gepaste maatregelen) en er bestaat de optie om een afspraak bij u thuis te plannen. Neem gerust contact hiervoor met ons op.