Mozambique Reizen

Mozambique is een bijzonder land in Zuidelijk Afrika, dat vooral bekend staat om de prachtige hagelwitte stranden en de fantastische mogelijkheden om te zonnebaden, zwemmen, snorkelen en duiken. De sfeer en cultuur is heel anders dan in de omringende landen door de Chinese, Indische en Europese invloeden en dat maakt Mozambique tot een uitstekende aanvulling op een safari in Afrika.

Luxe reizen op maat naar uniek Mozambique

Een reis naar Mozambique is een aanrader voor de strand en cultuur liefhebber. De Bazaruto Archipel (koraaleilanden) en de Quirimbas zijn de bekendste strandbestemmingen in Mozambique. De archipel bestaat uit meerdere eilanden, zoals Bazaruto en Benguerra. De eilanden bieden diverse, veelal exclusieve accommodaties, hebben fantastische stranden en zijn de droom van elke duiker, sportvisser en natuurliefhebber. Een bezoek aan de hoofdstad Maputo met overblijfselen uit het Portugese koloniale verleden en een bekende vismarkt is ook een ervaring. Deze bloeiende, drukke stad lijkt nooit te slapen. Het stadje Vilanculos is een druk kustplaatsje met een warme atmosfeer en een levendige markt. In de avond zorgen diverse bars en restaurantjes voor een hele gezellige sfeer. Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit op het Ilha de Mozambique, een van de oudste nederzettingen in Zuidelijk Afrika en beschermd werelderfgoed. Een uniek land!

De onontdekte parel van Afrika

Uw reis naar Mozambique wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar Mozambique reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistijd, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Mozambique is de ultieme bestemming voor een luxe verblijf aan het strand.

Voorbeeldreizen Mozambique

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Beste Reistijd

Mozambique kan het hele jaar door worden bezocht. De beste reisperiode voor Mozambique is van augustus tot oktober, wanneer u van een heerlijke temperatuur van ongeveer 29 graden kunt genieten. Van mei tot september is er een verkoelende zeewind en liggen de temperaturen rond de 25 graden. In de periode februari en maart is de regentijd en kunnen er cyclonen voorkomen. Met een beetje geluk kunt u van juli tot november de prachtige walvissen door de baaien zien zwemmen.

Ongerept Mozambique

Mozambique is een onontdekte parel aan de oostkust van Afrika. Dit prachtige land, met een kustlijn van ruim 2500 kilometer, tropische witte stranden, indrukwekkende wildreservaten en een kleurrijke cultuur, maakt Mozambique tot een zeer interessante en gevarieerde vakantie bestemming in Afrika.

Ervaar het rijke onderwaterleven bij de koraalriffen voor één van de 32 bounty eilandjes van de Quirimbas Archipel en kom volledig tot rust onder de palmbomen langs de hagelwitte stranden van de Bazaruto Archipel in een kleinschalige lodge.

Zoekt u avontuur? Ontdek de schoonheid van het Gorongosa National Park, of ga op safari door het immense Niassa National Park, dat bekend staat om de hoogste wildconcentratie van Mozambique. Proef de historie op Ibo Island en bezoek de sfeervolle hoofdstad Maputo, waar de vriendelijke bevolking je trakteert op lokale specialiteiten. Mozambique heeft een schat aan mogelijkheden.

Onze specialisten kennen de bijzondere wildparken, de meest bijzondere strandaccommodaties en de mooiste duikplekken. Alles om uw exclusieve reis naar Mozambique onvergetelijk te maken.