Six Senses Zil Pasyon

Six Senses Zil Pasyon ligt op Félicité, een privé-eiland waar enorme granieten rotsen en witte zandstranden een unieke schoonheid creëren. Een schilderachtige helikoptervlucht van 20 minuten
van Mahé of een tocht van 20 minuten met de speedboot vanaf het eiland Praslin brengt u naar Félicité en Six Senses Zil Pasyon, dat een derde van het eiland beslaat.

Félicité is een van de mooiste eilanden van de 115 eilanden van Seychellen. Het heeft enorme granieten rotsblokken en beeldschone stranden. Het constant warme tropische weer maakt de Seychellen een ideale bestemming voor het hele jaar.

De 28 villa's zijn gelegen tussen weelderige tropische vegetatie. Er zijn verschillende villa's, met één en twee slaapkamers en drie privéwoningen. Elke villa biedt privacy en een ruime omgeving, onovertroffen uitzichten van de oceaan, een eigen overloopzwembad en een eigen GEM (Guest Experience Maker) butlerservice.

De Seychelse keuken weerspiegelt de culturen die de afgelopen eeuwen naar deze kusten zijn gekomen. Afrikaanse, Chinese, Franse, Engelse en Indiase culinaire producten en het Creools van de Seychellen. Op basis van deze diversiteit bieden de restaurants van Six Senses Seychelles traditionele favorieten in combinatie met de eilandkeuken door de goede chef-koks.

Er is veel te doen op het eiland. Van wandelen en de natuur ontdekken tot watersporten en strandactiviteiten. Sluit de dagen af met een cocktail en een ondergaande zon en met een film in Cinema Paradiso onder de sterrenhemel. 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Seychellen