Explore

Zambia

Ga mee op safari met een privé ranger om luipaarden, neushoorns en hyena’s te spotten. Of geniet van het Afrikaanse wildlife in combinatie met de overdonderende Victoria Falls, de breedste waterval van Afrika. Een woest kolkend watergordijn van meer dan 100 meter hoog en 1,7 km breed. En natuurlijk South Luangwa: een van de beste safariparken om luipaarden te spotten.

Zambia is een van de landen in Afrika dat nog steeds een ongerept aanbod aan natuur en wildlife biedt, waardoor bezoekers een zeer authentieke Afrika-ervaring kunnen verwachten. Bovendien heeft het land onwijs veel te bieden op het gebied van safari. Het land kent een aantal nationale parken, elk met z’n eigen karakter en charme. Het beroemdste nationale park is zonder twijfel South Luangwa National Park. In dit park kunt u op zoek naar 4 leden van de Big Five, genieten van wonderschone natuur en bovendien relaxen bij fijne accommodaties na de safaridagen, waarvan een aantal een fraai uitzicht bieden op de Luangwa rivier!

Een andere gigantische trekpleister van Zambia zijn de Victoria Falls. Deze watervallen zijn zeer spectaculair en adembenemend, en daarom ook meer dan de moeite waard om te bezoeken. Naast een bezoek aan de watervallen biedt het gebied een enorm aanbod aan activiteiten. Zambia is een land dat naast de veelzijdigheid aan activiteiten ook rijk is aan bijzondere culturen. De lokale bevolking is zeer gastvrij en zal bijdragen aan een zeer fijne reiservaring!

Inspiratiereizen

boutique

Ontdek en ontspan in Malawi en Zambia

vanaf € 6.395,- per persoon
17 dagen

unique

Ultieme wildlife ervaring in Zambia

vanaf € 10.495,- per persoon
15 dagen

authentique

De ongerepte natuur van Zambia

vanaf € 5.495,- per persoon
11 dagen