Explore

Dubai

Dubai is één van de zeven emiraten die tot de Verenigde Arabische Emiraten behoren. Een land vol contrasten en een oase van luxe. Torenhoge wolkenkrabbers, gigantische winkelcentra, skiën in een stad waar het kwik ver boven de 40 graden kan stijgen – in Dubai draaien ze er hun hand niet voor om. Ervaar door middel van een woestijnsafari de prachtige woestijn op slechts een uurtje van het centrum, geniet van een buikdanseressenshow of bekijk de prachtige zonsondergang vanaf het hoogste flatgebouw ter wereld.

Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt, Dubai is daarom een perfecte stop over. Dubai is luxe met haar prachtige bouwwerken, de extreme luxe en het uitzonderlijke eten.
Dubai inspireert…

Het iconische bouwwerk Burj Khalifa behoort tot de meest gefotografeerde gebouwen ter wereld. Genieten van de zon en het strand, uitgebreid shoppen in de meest luxe winkels ter wereld.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl