The Upper House

Het hippe en luxueuze The Upper House in Hongkong is het zusterhotel van Opposite House in Beijing. The Upper House beslaat de verdiepingen 38 tot 49 van de Pacific Place-toren in Admiralty en is ontworpen door architect Andre Fu. Alle 117 kamers van het hotel, waaronder de 21 suites en twee penthouses, hebben uitzicht op de haven of de stad. 

Op de 49e verdieping van het pand wordt Café Grey Deluxe gerund door chef-kok Grey Kunz, met een 14 meter lange open keuken en bar. Het atrium van het The Upper House presenteert een 10 - verdiepingen hoge een sculptuur van Hiroshiwata Sawada, en elke kamer is ingericht met een uniek zandstenen sculptuur van Marvin Mintofang. Er is ook een fitnessruimte met apparatuur voor cardiovasculaire training en krachttraining. The Upper House ligt op ongeveer 40 minuten van de internationale luchthaven Chek Lap Kok.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Hong Kong