Eastern & Oriental Hotel

In het hart van historisch Georgetown, de hoofdstad van Penang, ligt het bijzondere Eastern & Oriental Hotel. Het hotel is geopend in 1884 en zeer onlangs na een grondige restauratie heropend. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit unieke gebouw in tact te houden.

Eastern & Oriental Hotel is de belichaming van zowel een bijzondere tijd als een bijzondere plek. Al ruim een eeuw is dit opmerkelijke hotel een bewijs van de elegantie van het Britse koloniale tijdperk. Een verblijf in het Eastern & Oriental Hotel was vroeger alleen voor de koloniale heersers weggelegd, maar is nu ook toegankelijk voor reizigers die op zoek zijn naar authentieke koloniale charme.

Het hotel ligt aan zee, maar er is geen strand. Vanuit het zwembad heeft u een weids uitzicht over de Andaman Sea. Er is een brede boulevard waar u fijn kunt wandelen. Het hotel ligt op 20 km van de internationale luchthaven van Penang en op loopafstand van diverse culinaire spots, winkelcentra en uitgaansgelegenheden van het centrum van George Town.

Het hotel bestaat uit een Heritage Wing met 100 elegante suites en een Victory Annexe met 40 kamers.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Maleisië