The Majestic Malacca

The Majestic Malacca ligt aan de oevers van de rivier en biedt een kijkje in de prachtige geschiedenis van een buitengewoon rijk. Doordrenkt met een rijk tapijt van multiculturele invloeden weerspiegeld in de erfgoedarchitectuur, diverse levensstijlen en eclectische keuken, is dit klassieke hotel een integraal onderdeel van de kleurrijke geschiedenis van Malakka. Elke kamer is luxueus ingericht, in een elegante combinatie van luxe, traditie en moderniteit. Alle kamers zijn voorzien van een open concept met houten schuifdeuren tussen de badkamer en het slaapgedeelte, zodat gasten de vrijheid hebben om hun gewenste niveau van privacy te kiezen.

De Majestic Malacca biedt een eclectische selectie beïnvloed door zijn rijke multiculturele smaken bijgedragen door de Nyonya, Portugese, Maleisische, Chinese en Indiase culturen.
Melba at the Mansion is gespecialiseerd in de keuken van de Kristang en biedt een informeel diner met uitzicht. Het restaurant is versierd met houten meubilair en culturele memorabilia.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Maleisië