The Siam Hotel Bangkok

The Siam Hotel Bangkok is een uitstekend ontworpen boetiekhotel en een van de meest exclusieve accommodaties in Bangkok. Gasten worden opgewacht door een privébutler die hen rondleidt in het hoge centrale atrium met kostbare kunst en antiek, Chinees aardewerk, Thaise erfgoed en curiosa uit het koloniale tijdperk.

De aandacht voor detail is nauwgezet met alles zorgvuldig samengesteld om een ​​gevoel van vintage grandeur op te roepen. De kamers zijn ruim opgezet met hoge plafonds en grote ramen, terwijl de villa's aan het zwembad uitzicht bieden op de rivier en privédompelbaden.

Traditionele Thaise gerechten worden geserveerd in een reeks historische teakhouten huizen, terwijl de jazzy bistro internationale gerechten biedt in een bruisende omgeving. Bovendien kunnen gasten genieten van de spa, een grote fitnessruimte en een Muay Thai-boksring. Men kan ook lessen volgen in de kookschool, een film kijken in de bioscoop, zich terugtrekken in de bibliotheek of yoga doen op het terras.

Het Siam ligt aan de oevers van de rivier Chao Phraya en wordt omgeven door weelderige tuinen en een overloopzwembad aan de rivier. Hoewel verwijderd van het centrum van Bangkok, ligt het direct aan de rand van de historische wijk van de stad en heeft het een eigen shuttleboot die de rivier op en neer vaart.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Thailand