TreeHouse Villas Koh Yao

Gelegen op hetzelfde 400 meter lange afgelegen strand als het zusterhotel, Paradise Koh Yao, en op slechts een korte reis van de internationale luchthaven van Phuket, begint uw TreeHouse Villas-ervaring. Vanaf de Yacht Haven Marina begint u aan een speedboottocht van 55 minuten, waar u geniet van het landschap door de spectaculaire wereldberoemde baai van Phang Nga. Gelegen in een afgelegen hoek op de top van dit idyllische eiland Koh Yao Noi en genesteld in een nationaal reservaat, vindt u dit luxe en exclusieve resort in een tropisch regenwoud aan de eigen privébaai die wordt omgeven door torenhoge kalkrotsen.

De villa's zijn het geesteskind van een Australische industriële kunstenaar die 'groene gebouwen' tot een kenmerk van zijn werk heeft gemaakt. Lokaal staat hij bekend als de Green Artist en hij werkt hard om de milieu-impact van zijn ontwerpen te minimaliseren.

Ons romantische en exclusieve resort is geopend in maart 2018 en biedt 25 kenmerkende TreeHouse-villa's met 100 m² aan duplex-leefruimte en privé infinity dompelbaden, allemaal toegankelijk via hun eigen hangbrug en 6 extra villa's aan het strand, villa's met één verdieping en een privézwembad van 7 m infinity pool met directe wandeling op toegang tot het strand.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Thailand