Explore

Curaçao

Voor velen van ons heeft Curaçao iets vertrouwds. In de 17e eeuw werd het Benedenwindse eiland gekoloniseerd door Nederlandse kooplieden. Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Het is ongeveer twee keer zo groot als Terschelling. Curaçao ligt tussen Aruba en Bonaire in, voor de kust van Venezuela. Zo kun je je er vandaag de dag prima redden in het Nederlands.

Verspreid over het eiland vind je vele leuke restaurantjes, bars, mooie hotels en leuke bezienswaardigheden of activiteiten wanneer je eens een dagje niet op het strand wil doorbrengen. Op Curaçao geniet je met volle teugen van een zonnige, onbezorgde vakantie en hoef je je geen moment te vervelen.

Bekend als tropische bestemming waar je met een cocktail in de hand onder een wuivende palmboom urenlang de vakantiedagen kan weg luieren.

Maar er is meer wandel door de kleine straatjes van de kleurrijke wijken Punda, Otrabanda of Scharloo in Willemstad. Of laat je verrassen door culinair Curaçao. Naast haar heerlijke stoverijen en verrukkelijke gebakjes, staat het eiland natuurlijk bekend om haar krakende verse vis.

Voeg de ingrediënten zoals de zwoelheid van de Caraïben, de opgewektheid der Nederlands, Creoolse klanken en Afrikaans ritme bij elkaar en je krijgt de onvoorstelbare charme van de Curaçaoënaars. Vrolijk en vriendelijk, je voelt je er meteen thuis!

Inspiratiereizen

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl