Tufenkian Avan Marak Tsapatagh Hotel

Het Tufenkian Avan Marak Tsapatagh Hotel ligt in de landelijke omgeving van Tsapatagh, een klein landbouw- en vissersdorpje aan de oostelijke oever van het meer van Sevan. Het hotel heeft 34 kamers, waaronder ruime en comfortabele duplexen en suites, elk uitgerust met comfortabele voorzieningen.

Het warme klimaat van Tsapatagh Village maakt het een perfecte recreatieve site waar bezoekers kunnen ontspannen aan de oevers van 's werelds grootste hooggelegen meren. Het hotel biedt een scala aan recreatieve voorzieningen op het terrein, waaronder biljart, een buitenzwembad en een bubbelbad, een sauna en een tafeltennistafel. Het hotel is de perfecte plek voor rust en ontspanning, met een uitnodigende lounge waar gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan ontspannende bezigheden in een ontspannende zithoek, een lounge aan het zwembad bij het recreatiegebied van het hotel, of de avond doorbrengen onder de helderste sterren in Armenië. Het restaurant van het hotel is gespecialiseerd in gerechten met lokaal gevangen vis en een terras met schitterende uitzicht op het meer van Sevan en het omliggende platteland.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Armenië