Explore

Aruba

Bonbini! Welkom op het tropische eiland Aruba! Zo wordt u warm verwelkomd door de locals van Aruba. Het eiland is klein van formaat maar heeft geen gebrek aan activiteiten en heeft alles te bieden wat u van een tropisch eiland verwacht. En zelfs meer dan dat!

Het eiland heeft een rijke cultuur en geschiedenis, met een historie van lokale indianen, Spaanse veroveringen en Nederlandse kolonisten. De invloeden van het buitenland zijn ook terug te vinden in de vele talen die worden gesproken op dit eiland, zo kunt u terecht met Nederlands, maar ook met Engels en Spaans. Ook al blijft Papiaments de voertaal onder de locals. Daarnaast is ook de keuken een variatie aan culinaire hoogtepunten met de vele invloeden van Europa en Latijns-Amerika.

Wanneer u op zoek bent naar avontuur heeft het eiland genoeg te bieden aan watersporten zoals windsurfen, kitesurfen, duiken en snorkelen! Of bezoek het Arikok National Park met een stoere ATV. En zo zijn er nog genoeg verborgen parels te ontdekken op dit tropische eiland. Of u nu op zoek bent naar rust & wellness, een onvergetelijke familie vakantie, avontuur of een romantische getaway, Aruba heeft het!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl