Explore

Bonaire

Huur een scooter op het duikersparadijs Bonaire waarmee u het hele eiland rondrijdt om de perfecte wind- of kitesurf plek te vinden. Verken de prachtige riffen met al het moois wat u tegenkomt, geniet van paardrijden op de witte zandstranden en van de heerlijke rustige sfeer op het eiland.

Verblijf in het pittoreske Kralendijk te midden van het eiland waar u geniet van gezellige barretjes, heerlijke restaurantjes en een gemoedelijke sfeer met mooie witte zandstranden. In het zuiden van het eiland vindt u de Lacbaai, betoverende zoutpannen met flamingo’s en een turquoise gekleurde lagune met een prachtige mangrove.

Voor de kust ligt Klein Bonaire een onbewoond eilandje waar u kunt snorkelen in een onderwaterwereld waar zeeschildpadden en vele mooi vissen tussen hoge koralen zwemmen. In het Washington Slagbaai NP wordt het uitzicht gedomineerd door hoge cactussen en flamingo kolonies. Beklim de hoogste berg van het eiland of bewandel de verschillende paden in het nationale park.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl