Explore

Colombia

Welkom in Colombia, een tropisch land met een ongelooflijke diversiteit, charme en vooral veel verborgen parels. De roemruchte geschiedenis is welbekend en toch staat Colombia vandaag de dag vooral bekend om de vriendelijkheid van de mensen. Het grootste risico van een reis naar Colombia is dat u er wel zou willen blijven was de slogan van het Colombiaans verkeersbureau en wij sluiten daar ons wel een beetje bij aan.

Steden als Bogotá en Cartagena bieden op het gebied van gastronomie, kunst, architectuur en cultuur alles wat u in wereldsteden verwacht en u krijgt daar een Colombiaanse atmosfeer bij cadeau wat een ieder die van ritme en veel levendigheid houdt zal bekoren. Wereldberoemde koffie wordt verbouwd in een idyllisch groen berglandschap vol charmante dorpjes en indrukwekkende valleien. Aan oost- en westkant van de bergketens die het land doorkruisen reist u door een zee van groen door tropische regenwouden en savannes

Picture perfect stranden, sfeervolle boutique hotels en een scala aan landschappen waarvan u het bestaan niet eens zou vermoeden maken het plaatje compleet. Misschien was het geen toeval dat één van Colombia’s bekendste zonen, nobelprijswinnaar Gabriel Garcia Marquez, zijn schrijfstijl hier ontwikkelde. Colombia is misschien wel het beste te omschrijven als ‘Magisch Realisme’.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl