Explore

Mexico

Mexico is een bestemming dat vrijwel alles heeft! Een rondreis door Mexico voert u van eeuwenoude Maya steden naar moderne metropolen en enkele van de mooiste koloniale steden van het westelijk halfrond. Van besneeuwde vulkaantoppen tot ondergrondse grotten (cenotes) en van tropische regenwouden tot kurkdroge woestijnen.

 

De Mexicaanse keuken is bijzonder karakteristiek voor het land, en ook op muzikaal en artistiek vlak speelt Mexico een belangrijke rol in de Spaanstalige wereld.

De kunstzinnige en passievolle bevolking haalt inspiratie uit eeuwenoude tradities en moderne invloeden. Ook al het natuurschoon zal ongetwijfeld haar bijdrage bieden.

 

Uw rondreis door Mexico prikkelt dan ook alle zintuigen en om extra van de Mexicaanse sferen te genieten bieden wij u de juiste adviezen voor bijzondere accommodaties en excursies. De ideale reis naar Mexico eindigt veelal aan een parelwit strand aan de Riviera Maya of de stille oceaan. Laat u ook in de watten leggen en geniet van Mexicaanse gastvrijheid in een land dat niet mag ontbreken op uw bucket list!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl