Le Boréal

De Le Boreal is een van de nieuwere schepen dat naar Antarctica vaart. Het schip beschikt over een elegant design en innovatieve state-of-the-art maritieme technologie. Le Boreal belichaamt de subtiele alliantie tussen luxe, intimiteit en welzijn. De elegantie van haar buiten- en binnenlijnen en haar intieme afmeting (slechts 132 kamers en suites) maken dit een zeldzaam en innovatief jacht op de cruisemarkt.

Het schip is voorzien van een eetzaal, terrassen, een verwarmd buitenzwembad, een modern theater en een bibliotheek. Tijdens uw verblijf aan boord kunt u gebruik maken van de behandelingen in de salon en spa, maar ook van het stoombad en de fitnessruimte.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Antarctica