Antarctica en Chili reis | Poolcirkel air cruise en Chileense wijnen

  unique

  

14-daagse reis naar Antarctica en Chili

€ 

Vanaf 17.390,- p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

14-daagse luxe air cruise Antarctica en Chili

Tijdens deze 16-daagse reis naar Antarctica en Chili heeft u de mogelijkheid om de Antarctische poolcirkel te bereiken en te genieten van heerlijke Chileense wijnen. De poolcirkel aircruise is een van de meest avontuurlijke expedities die we aanbieden. Het belangrijkste doel is om te proberen de Antarctische poolcirkel te bereiken die zich op ongeveer 66 ° ten zuiden van de evenaar bevindt. Het expeditieteam maakt elke reis met de hand, afhankelijk van het Antarctische weer, en elke dag van de expeditiecruise is gevuld met volop bijzondere activiteiten om Antarctica te ontdekken.

De reis begint in de hoofdstad Santiago de Chile waar u verblijft in de leuke bohemische wijk Lastarria. De volgende dag maakt u kennis met Santiago middels een privé stadstour. Daarna is het tijd voor uw 10-daagse Antarctica expeditie aircruise aan boord van Ocean Nova. De eerste bestemming is King George eiland behorend bij de Zuidelijke Shetlandeilanden waar u per vlucht arriveert. Ga op verkenning bij het Frei Station Chili en Bellingshausen station van Rusland om daarna aan boord te gaan van uw expeditieschip. De komende dagen vaart u tussen ijs gevulde fjorden en langs spectaculaire ijsbergen, terwijl u geniet van het gezelschap van zeevogels, pinguïns, zeehonden en walvissen. Bezoek de Zuidelijke Shetlandeilanden en de westkust van het Antarctisch Schiereiland met behulp van de Zodiacs. Elke poolcirkel aircruise is uniek gemaakt om een zo goed mogelijk overzicht te geven van de gevarieerde Antarctische omgeving. De reis wordt uiteindelijk afgesloten bij het wijngebied van de Casablanca vallei in Chili. Geniet onder het genot van een goed glas wijn van de laatste dagen van deze schitterende reis.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Chili
Dag 2 - 3 - Aankomst in Santiago - The Singular Santiago
Dag 4 - Santiago - Punta Arenas - M/V Ocean Nova
Dag 5 - Vliegreis naar Antarctica - M/V Ocean Nova
Dag 6 - 11 - Antarctica ontdekken - M/V Ocean Nova
Dag 12 - Vertrek vanuit Antarctica - M/V Ocean Nova
Dag 13 - 14 - Verblijf wijnregio Chili - La Casona Bij Matetic Vineyards
Dag 15 - Vertrek vanuit Chili
Dag 16 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Chili

U vertrekt in de avond voor uw vlucht naar Santiago de Chile.

Inclusief:

• Intercontinentale vlucht Amsterdam - Santiago de Chile

Dag 2 - 3 - Aankomst in Santiago

Na een internationale vlucht komt u aan in de hoofdstad van Chili: Santiago de Chile! U wordt opgewacht door een transfer welke u naar uw hotel zal brengen. Hier verblijft u de eerste twee nachten van uw reis. Aangezien u een nachtvlucht achter de rug heeft, hebben wij een early check-in in het programma opgenomen. De komende nachten verblijft u in de stad, in de leuke Bohemische wijk Lastarria. In deze historische wijk treft u vele restaurantjes maar ook musea en theaters. Verschillende culturele activiteiten vinden hier tevens plaats. Een schitterende plek om deze bijzondere reis te beginnen!

De volgende dag staat er een privé gids voor u klaar om u een stadstour door Santiago te geven. Hierbij zult u kennismaken met de stad en laat de gids u de belangrijkste highlights zien en de leukste plekjes.

Inclusief:

• Meet & greet bij aankomst
• Privétransfer naar uw hotel met Engelssprekende gids
• Early check-in
• Privé stadstour met Engelssprekende gids
• Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 4 - Santiago - Punta Arenas

Het is bijna tijd voor uw bijzondere avontuur. Een transfer brengt u naar de luchthaven van Santiago de Chile van waar u middels een directe vlucht naar Punta Arenas reist. Punta Arenas is de toegangspoort tot het mythische zuidelijke deel van Patagonië en de witte wereld van Antarctica. De komende nacht zult u hier verblijven alvorens u aan boord gaat van uw expeditieschip.

U wordt verwelkomt in Punta Arenas en wordt naar een hotel gebracht voor de komende nacht. U krijgt daar een briefing met belangrijke informatie over uw reis en een overzicht van de essentiële richtlijnen voor Antarctische bezoekers. Met behulp van een welkomstdiner maakt u kennis met de lokale gastronomie en uw medereizigers alvorens u de volgende dag afreist naar dit bijzondere continent.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven met Engelssprekende gids
• Binnenlandse vlucht Santiago de Chile - Punta Arenas
• Privétransfer naar het hotel
• Overnachting in hotel inclusief welkomstdiner
• 10-daagse Antarctica expeditie aircruise aan boord van Ocean Nova met alle maaltijden, havengelden en activiteiten inbegrepen

Dag 5 - Vliegreis naar Antarctica

Middels een intercontinentale vlucht vliegt u in twee uur naar King George eiland behorend bij de Zuidelijke Shetland eilanden. Uw Antarctische avontuur begint nu echt. Bij aankomst kunt u de omgeving van Frei Station Chili en Bellingshausen station van Rusland verkennen, voordat u aan boord gaat van een Zodiac om bij uw expeditieschip Ocean Nova aan boord te gaan. 

De komende dagen staan in het teken van een reis naar het meest afgelegen continent Antarctica. Voor bijna iedereen die daar naartoe moogt te reizen, vormt het een absolute hoogtepunt als natuurbelevenis. U zult op expeditie gaan waarbij verschillende activiteiten ondernomen worden om het uiterste uit uw bezoek aan Antarctica te halen. Antarctica is uniek!

Inclusief:

• Transfer naar de luchthaven
• Intercontinentale vlucht Punta Arenas - King George eiland
• Privétransfer naar de haven
• 10-daagse Antarctica expeditie aircruise aan boord van Ocean Nova met alle maaltijden, havengelden en activiteiten inbegrepen

Dag 6 - 11 - Antarctica ontdekken

De komende dagen vaart u tussen ijs gevulde fjorden en langs spectaculaire ijsbergen, terwijl u geniet van het gezelschap van zeevogels, pinguïns, zeehonden en walvissen. Bezoek de Zuidelijke Shetlandeilanden en de westkust van het Antarctisch Schiereiland met behulp van de Zodiac. Verder kunt u in kleine groepjes, wandelen naar buitengewone plaatsen en deel nemen aan experimentele Zodiac excursies naar andere ontoegankelijke gebieden. De gidsen delen hun passie voor Antarctica door middel van een boeiend programma van geïllustreerde presentaties en leiden u aan wal om de wilde dieren, de geschiedenis en de vele wonderen van het Antarctische milieu te ontdekken.

Het doel van de expeditie is om zo ver mogelijk naar het zuiden te varen om de poolcirkel te bereiken. Het expeditie team stelt de specifieke reis route samen op basis van de lokale omstandigheden, en maakt gebruik van de steeds veranderende mogelijkheden van de natuur. Flexibiliteit is de sleutel tot een succesvolle reis!

* Uw expeditiecruise kan bezoeken aan locaties op de Zuidelijke Shetland eilanden, de Antarctic Sound, de Garlache en Penola Straits en de Crystal Sound omvatten. Elke poolcirkel aircruise is uniek gemaakt om een zo goed mogelijk overzicht te geven van de gevarieerde Antarctische omgeving.

Inclusief:

• 10-daagse Antarctica expeditie aircruise aan boord van Ocean Nova met alle maaltijden, havengelden en activiteiten inbegrepen

Dag 12 - Vertrek vanuit Antarctica

Vandaag zult u weer arriveren op King George eiland om vanuit daar weer terug te vliegen naar Punta Arenas. In Punta Arenas wordt u naar uw hotel gebracht waar u de volgende dag opgehaald wordt voor het vervolg van uw reis.

Inclusief:

• Transfer naar de luchthaven
• Intercontinentale vlucht King George eiland - Punta Arenas
• Privétransfer naar uw hotel
• Overnachting

Dag 13 - 14 - Verblijf wijnregio Chili

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Punta Arenas gebracht vanwaar u verder vliegt naar uw volgende bestemming. Bij aankomst op de luchthaven van Santiago de Chile wordt u per privétransfer naar het wijngebied van Casablanca vallei gebracht. U verblijft de komende dagen in een bijzondere accommodatie. De lage hoeveelheid regen, hoge temperaturen en kiezelgrond vormen de perfecte condities voor de groei van de wijnstokken in dit gebied. Tijdens uw verblijf is een wijnproeverij inbegrepen.

Laat hier de indrukken van de afgelopen tijd rustig op u inwerken en geniet onder het genot van een goed glas wijn van de laatste dagen van uw schitterende reis.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Binnenlandse vlucht Punta Arenas - Santiago de Chile
• Privétransfer naar uw hotel met Engelssprekende gids
• Twee overnachtingen inclusief ontbijt en diner

Dag 15 - Vertrek vanuit Chili

Uw geweldige reis door Chili en Antarctica is alweer tot een einde gekomen. U wordt middels een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw intercontinentale vlucht retour naar Amsterdam. Hier zult u de volgende dag arriveren.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Intercontinentale vlucht Santiago de Chile - Amsterdam

Dag 16 - Aankomst

Vandaag arriveert u weer in Nederland na een fantastische reis.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 17.390,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class (upgrade mogelijk)
• Binnenlandse vluchten zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• 4 overnachtingen in zeer goede en bijzondere accommodaties
• 10-daagse Antarctica expeditie aircruise aan boord van Ocean Nova met alle maaltijden, havengelden en activiteiten inbegrepen
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie', waaronder stadstour Santiago de Chile en wijn proeverij
• Alle genoemde, benodigde privétransfers
• Meet & greet bij aankomst
• CO2 compensatie voor uw vluchten (twv €20,- per persoon)
• National Geographic of soortgelijke reisgids

Exclusief:

• Upgrade Economy Comfort Class (prijsindicatie €200,- tot €300,-)
• Upgrade Business Class (prijsindicatie €1.200,- tot €3.200,-)
• Upgrade kamertype/cabinetype
• Reis en/of annuleringsverzekering (verplicht op Antarctica Cruise)
• Eventuele vertrekbelastingen op de luchthaven
• Niet genoemde maaltijden en excursies
 Stoelreservering KLM vluchten vanaf €20,- per persoon per enkele reis
• Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Administratiekosten (€35,- per boeking)
• Eventuele fooien

Avila Reizen regelt alles voor uw poolcirkel air cruise en Chileense wijnen

Accommodaties

The Singular Santiago

The Singular Santiago is een prachtig boutique hotel in het centrum van de artistieke en levendige wijk Lastarria. Het design van het hotel omarmt het artistieke erfgoed van de wijk en kent een neo klassieke stijl ontworpen als eerbetoon aan de culturele en historische omgeving. De perfecte balans tussen architectuur, de setting en gastronomie integreert mooi in de essentie van de plaats.

Uw verblijf: 2 nachten

M/V Ocean Nova

Het expeditieschip de Ocean Nova is in Denemarken gebouwd en ontworpen om reizigers naar de meest afgelegen plekken van de wereld te brengen. De ijzeren, versterkte romp van het schip zorgt ervoor dat het schip in staat is om door de ijswateren te varen en is hierdoor prima geschikt voor routes door de poolgebieden. Het Ocean Nova Cruiseschip beschikt over 38 buitenhutten. Aan boord van de Ocean Nova is een ruime eetkamer, een bibliotheek, een glazen observatie lounge en een kleine fitnessruimte. 

Uw verblijf: 9 nachten

La Casona Bij Matetic Vineyards

La Casona bevindt zich in de Rosario Valley, te midden van de Casablanca Valley. De wijnlodge heeft zeven stijlvolle en ruime kamers die comfort en elegantie combineert. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een eigen terras, centrale verwarming, verfijnde decoratie en een prachtig uitzicht over de wijngaard of de tuin. Activiteiten in de omgeving van het hotel omvatten onder andere wandelen, fietsen door de wijngaarden, paardrijden en uiteraard een heerlijke wijnproeverij. 

Uw verblijf: 2 nachten

Bestemmingen

Santiago

Santiago de Chile ligt in een vallei omringd door de ruige bergen van de Andes. Het is één van de meest Europese steden van Latijns Amerika en is één van de weinige steden ter wereld waarvandaan men binnen een uur rijden zowel op een skipiste kan staan, als op een strand aan zee.

Daarnaast ligt Santiago de Chile vlakbij de wijngebieden van Chili, waar de wereldberoemde Chileense wijnen worden geproduceerd. De stad zelf telt vele monumenten en mooie parken. Mis zeker het Maria beeld bovenop de ‘Cerro de San Cristobal’ niet. Het uitzicht over de stad is hiervandaan spectaculair. Gezellige restaurantjes en barretjes vind u onder andere in de kleurrijke wijk Bellavista en de boheemse wijk Lastarria. 

Casablanca Valley

De Casablanca Valley staat bekend om zijn wijn. De witte druiven die zo goed groeien in dit gebied, produceren Chardonnay en Sauvignon Blancs die door velen worden beschouwd als twee van de beste wijnen in de wereld. Spendeer een dag wijnproeverijen op verschillende wijngaarden, en stop voor een lunch in de weelderige omgeving.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!