Ierland reis | Exclusieve rondreis Ierland

  unique

  

15-daagse reis door Ierland

Persoonlijke Offerte

Meer details

< Voorbeeldreizen

15-daagse individuele privéreis Ierland

Het groene eiland, Ierland,is beroemd voor haar charme, cultuur en mythes en heeft een wonderbaarlijke rijke en complexe geschiedenis. De bevolking staat bekend om haar goede humeur en gastvrijheid. Deze reis start in de levendige hoofdstad Dublin waar u op een bijzondere manier kennismaakt met het culturele verleden, de whisky's en de prachtige omliggende landschappen. Dan exploreert u de Ierse zuidkust met haar pittoreske dorpjes, afwisselende landschappen en mooie tuinen.  U reist door de wonderlijke landschappen van Killarny en krijgt inzicht in het werk op een Buffalo-boerderij voordat u het einde van de wereld bereikt; The Wild Atlantic Way.  U maakt kennis met de verschillende eigenaren van Ierse bedrijven en met de lokale bevolking. Deze reis is een hele bijzondere en unieke ervaring door het fantastisch mooie Ierland.


 

Route van de reis

Reisprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Ierland

U vliegt naar Dublin. Eenmaal aangekomen wordt u opgewacht door uw privéchauffeur die u naar uw hotel even buiten Dublin  brengt. Na inchecken kunt u optioneel de stad verkennen voor uw diner. 

blank

blank

blank

Dag 2 - Dublin stadstour

Dublin wordt beschouwd als een van de levendigste steden van Europa. U wordt opgehaald door uw privégids voor een bezoek aan een aantal vooraanstaande musea en gallery's en u krijgt een uniek inzicht in de geschiedenis van de Ierse emigranten en hun invloed in de wereld. Na de tocht door de geschiedenis en de bijzondere verhalen wordt u meegenomen voor een bezoek "achter de schermen"van Dublin. In gezelschap van een buitengewoon goed  geïnformeerde gids bezoekt u een aantal culturele bezienswaardigheden uit de Ierse geschiedenis en exploreert u een aantal underground Gaelic bars.

blank

blank

blank

Dag 3 - Trinity College

U start de dag met een zeer speciale ervaring want u bezoekt één van 's werelds meest indrukwekkendste bibliotheken. Voordat de deuren voor publiek worden geopend krijgt u een privérondleiding met gids door de bibliotheek van Trinity College en kunt u in alle rust het ‘Books of Kells’ bewonderen. Het manuscript bevat 4 in Latijn geschreven gospels. Het zou het werk geweest kunnen zijn van de monniken van Iona die voor de Kelten gevlucht waren rond het jaar 800. Het manuscript is prachtig gedecoreerd. Daarna bezoekt u het Christchurch Cathedral.  Deze beroemde kathedraal is van oorsprong een Viking-kerk en is ongeveer 1000 jaar oud. U zult verrast zijn door het prachtige interieur, een fascinerend middeleeuwse crypte en andere bewaarde schatten die de geschiedenis van Ierland reflecteren, zowel in politiek als religieus opzicht.

Een ander fascinerende geschiedenis is die van productie  en destilleren van alcohol voor de beroemde producenten van verschillende bieren zoals Guinness en whiskeys zoals Jameson. U kunt als u wilt een state-of-the-art destilleerderijen bezoeken in één van de oudste buurten van Dublin, of de destilleerderij in de iconic Guinness Power House. Ierland is beroemd vanwege de Ierse whiskeys en u bent nu in de gelegenheid om deze speciale en wereldberoemde destilleerderij te bezoeken in gezelschap van een expert.

     

blank

blank

blank

Dag 4 - Wijnproeverij Wicklow County

Vandaag brengt de chauffeur u zuidwaarts naar Wicklow County, waar zich de jongste tuinen van het land bevinden. Vijf hectare bestaat uit unieke botanische- en kruidentuinen, en 15 hectare uit bossen en een vallei. Dit is één van de grootste privéverzameling van planten. Daarna bezoekt u een lokaal en ambachtelijk wijnhuis. U wordt hier van harte welkom geheten door de oprichters die u zelf begeleiden op een rondleiding. Luister naar hun verhalen en hoe de wijn met de hand worden gemaakt. Geniet van de drie met prijzen bekroonde wijnen. Zo'n 150 aardbeien worden met de hand geplukt, dan voorzichtig omgezet in sap, waarna het rijpingsproces en de fermentatie begint tot het gebotteld wordt onder de naam  Móinéir Irish Strawberry Wine.

U krijgt naast de wijnproeverij een aantal heerlijke  Ierse lekkernijen geserveerd. Een geweldig afsluiting van de dag. U overnacht in Kilkenny County.
 

blank

Dag 5 - Ierse kust

Ierland is niet alleen bekend om haar smaragd groene landschap, maar is ook om de spectaculaire en grillige kust met haar dramatische uitzichten. De volgende dagen reist u langs die kust en brengt u een bezoek aan een aantal unieke en pittoreske dorpjes en stadjes. Eén van die dorpjes is Waterford dat al rond 900 is gesticht door de Vikingen. Heden ten dagen een mooie mix tussen het heden en het verleden. Restaurants, pubs, luxe winkels en boetiekjes mixen prima met dit middeleeuwse stadje, met de oude stadsmuren, huizen van 1000 jaar oud en de klinkerstraatjes.

Tegenwoordig is Waterford ook beroemd vanwege de kristaltechniek. Dat maakt een bezoek aan het House of Waterford Crystal een bezoek waard. Hier krijgt u inzicht in de traditionele en moderne technieken van kristalblazen.

U overnacht in Ardmore.
 

blank

blank

blank

Dag 6 - Walvis spotten vanaf de Ierse kust

Start uw dag met het bezoeken van een cultureel pareltje op het landgoed van een legendarisch kasteel. Er zijn twee totaal verschillende, zeer mooie, aangelegde tuinen. De hooggelegen tuin is een voorbeeld van een 17e eeuwse ommuurde tuin en de lager gelegen tuin is in de 19e eeuw aangelegd. Deze is meer informeel met planten, bomen en lanen. 

U vervolgt uw reis langs de prachtige ruige  kust. Nabij de kliffen wordt u door de gids Andrew meegenomen op een mooie wandeling langs de kust. Andrew is een expert in whale watchen en wie weet heeft u het geluk walvissen vanaf de kust te kunnen bewonderen. U maakt zeker ook kans op het spotten van zee-otters en dolfijnen.

U overnacht opnieuw in Ardmore.

blank

Dag 7 - Reis naar Cobh

U reist verder naar het havenstadje Cobh waar u de lokale gids ontmoet; een specialist in de geschiedenis van deze stad. U maakt samen met hem  een ontspannen wandeling langs het rijke erfgoed langs de haven.  Vanuit hier vertrokken de tall ships naar verre en onbekende overzeese bestemmingen en zijn er de vele verhalen over deze avonturen op zee. Ook vertrokken de emigranten vanuit deze plaats richting Amerika in de tijd van de mislukte aardappeloogsten.

Op 11 april 1912 was dit de laatste haven die aangedaan werd door de RMS Titanic. De laatste passagiers gingen hier aan boord. In mei 1915 werd de RMS Lusitana geraakt door een Duitse torpedo en de slachtoffers kwamen hier aan wal. Deze en nog vele andere bijzondere verhalen zijn onderdeel van de tour door Cobh. Na de wandeling volgt er nog een privébezoek aan Queenstown Story Heritage Centre,  een tentoonstelling over de geschiedenis van de haven.

U overnacht in Kinsale.

blank

blank

blank

Dag 8 - Kinsale stadstour

Met haar kronkelige straatjes en leistenen huizen is Kinsale één van de mooiste kleine stadjes van Ierland. Deze stad heeft zijn roots in de Middeleeuwen en er is hier veel strijd geleverd in de 16e en 17e eeuw tussen de Engelsen en de Ieren. Verder heeft Kinsale een reputatie voor het hebben van een uitstekende  keuken. Met name de visgerechten zijn populair. Ook hier wordt u vergezeld door een story-teller, die u alle kleurrijke verhalen weet te vertellen vanaf de Middeleeuwen tot en met nu. Na de tour wilt u vast ook het Charles Fort bekijken; één van de best bewaarde constructies uit de 17e eeuw.


  

blank

blank

blank

Dag 9 - Ierse Buffalo-farm

U neemt afscheid van de kust en reist het binnenland in richting County Kerry dat bekend is vanwege de prachtige landschappen. De hoge bergpieken spreken al eeuwen tot de verbeelding en inspireerde Wordsworth en Byron in hun gedichten. Maar voordat u hier aankomt wordt u eerst meegenomen naar een Buffalo-farm. Af en toe maakt u een stop om te genieten van de frisse lucht en de mooie landschappen met de kuddes buffalo's. Bij de boerderij krijgt u inzicht in het productieproces van de Mozzarella, dat hier duurzaam geproduceerd wordt. Uiteraard bent u in de gelegenheid om de dagelijks vers en handgemaakte kaas te proeven.

Vervolgens reist u verder naar Killarney.  Tijdens uw verblijf kunt u optioneel dineren bij een lokale familie thuis. De Ieren staan bekend om hun "good spirits and grat craic". Tijdens deze avond heeft u de kans om de  Ierse gastvrijheid op haar best te ervaren.

U overnacht in Killarney.

blank

blank

blank

Dag 10 - The Ring of Kerry

Deze dag verkent u "The Ring of Kerry"; een adembenemend mooi gevarieerd landschap, met ruigen kusten, steile bergen, meren uit de IJstijd en oude ruïnes. En verspreid over dit landschap liggen de pittoreske stadjes en charmante dorpjes. Er zullen vele fotomomenten zijn vandaag.

Wellicht wilt u tijdens uw verblijf hier de authentieke sfeer proeven en een bezoek brengen aan de kleurrijke pubs vergezeld van een talentvolle musicus en Sean Nós zanger: een bijzondere manier van traditionele Ierse zang. De liederen bestaan uit vele verhalen. Laat u zelf onderdompelen in de echte lokale Ierse cultuur.

Dag 11 - Killarney omgeving

U leert deze dag meer van de prachtige omgeving kennen. U wordt meegenomen op twee speciale activiteiten. Eerst wordt u vergezeld door een valkenier en een Harris-havik tijdens een ontspannen wandeling. U ziet hoe deze prachtige vogel met ongekende snelheid vliegt van meer dan 40 km per uur, met als achtergrond de hoogste berg van Ierland: de Corran Tuathail. Als u zich er comfortabel bij voelt dan kunt u ook zelf ervaren hoe het is om een havik op uw hand (met handschoen) te houden.

Het avontuur zet zich daarna voort tijdens een bezoek aan het Killarney Nationale Park, waarbij u begeleid wordt door een uiterst vriendelijke lokale gids. U maakt hier een lichte wandeling rondom het Muckross-meer en over de paden door de bossen.

blank

blank

blank

Dag 12 - Reis naar Adare

In de ochtend vertrekt u vanuit Killarny naar een buitengewoon mooie accommodatie in Adare, vanwaaruit we verschillende activiteiten voor u kunnen organiseren.

U kunt bijvoorbeeld een inkijkje krijgen in de Irish Gundog's. Deze uitstekend getrainde Ierse labradors laten tijdens een demonstratie zien hoe goed getraind en gehoorzaam ze zijn. U leert hier ook zelf om als team met een hond te opereren.  

Een andere optie is om een aantal uur door te brengen op de 18-hole championship golfbaan onder begeleiding van de gevierde golf-architect Tom Fazio. Elke green & tee is opnieuw ingericht als een klein paradijs.

U kunt ook een afternoon-tea geserveerd krijgen in  de mooie Gallery, een elegante traditie sinds de dagen van de  Dunravens; sandwiches,  pastries en warme scones  geserveerd met  clotted cream . Een overheerlijke ervaring.

blank

blank

blank

Dag 13 - Excursie Galway culinair

U reist naar de plaats Galway, gelegen aan de gelijknamige baai. Een gespecialiseerde privégids neemt u mee op een "foodie walking" tocht door de stad langs een aantal restaurants, winkels en pubs. In elke locatie kunt u gerechtjes proeven die speciaal voor u bereid zijn. Vaak zijn het kaas, vis en zeevruchten hapjes, begeleid met lokale biertjes. Alle  gekozen locaties zijn uniek en hebben prijzen gewonnen. U kunt met de chefs en eigenaren van de verschillende etablissementen een gesprek aangaan die graag hun geschiedenis met u delen, ook de verhalen achter de schermen. Door de uitstekende "insight" kennis van uw gids beleeft u een speciale middag en proeft u de meest voortreffelijke gerechten.

U keert terug naar Adare voor de overnachting.

blank

blank

blank

Dag 14 - Wild Atlantic Way

U start de dag met een tour door een onwerkelijk landschap van County Clare. Een lokale gids haalt u op voor een wandeling. Hij zal zijn kennis en passie over dit gebied met u delen. Er is geen betere plek om diep te graven in het mystieke verleden van Ierland. U krijgt tevens een inzicht hoe goed getrainde honden samenwerken met kuddes schapen en koeien in het op een maanlandschap lijkende omgeving.

Vervolgens reist u verder langs de Wild Atlantic Way, waarbij u de dramatische kustlijn langs de Atlantische Oceaan volgt. Pre-historische reusachtige rotsen toornen boven de rand van Europa uit. Deze locatie biedt ongeëvenaarde uitzichten over de de ruige  Atlantische Oceaan. Lang nadat u weer vertrokken bent, zult u dit landschap in uw hart bewaren. Een prachtige afsluiting van een unieke reis door Ierland.

U overnacht deze dag opnieuw in Adare.

blank

blank

blank

Dag 15 - Vertrek vanuit Ierland

Uw chauffeur haalt u op bij de receptie en brengt u naar de luchthaven van Shannon voor de terugreis naar Nederland waar u dezelfde dag aankomt.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen regelt alles voor uw exclusieve Ierland rondreis

Bestemmingen

Ring of Kerry

The Ring of Kerry is no ordinary road. This 179 km circuit of the Iveragh peninsula is an essential addition to any Irish tour itinerary. It’s a road that takes you through 10,000 years of tumultuous and dramatic history past breathtaking beaches, medieval ruins and beautiful lakes, with ever-changing views of the island-dotted Atlantic. It will lead you to lush lovely lush forests, and through spectacular rugged landscapes where a profusion of wildlife roam free and majestic waterfalls tumble down steep cliff faces into glistening pools below. The route runs from Kenmare to Killorglin and has long been a popular tourist attraction due to its remarkable mountain and coastal views at every turn.

County Dublin

Dublin is de bruisende hoofdstad van Ierland. In de stad zijn vele uitstekende restaurants , bars en pubs te vinden. Vaak ook met live muziek. Met haar  ligging aan de kust en de omringende prachtige landschappen vormt Dublin een ideaal startpunt van de reis. Hoewel de stad meer dan 1000 jaar oud is zijn er de laatste eeuw ook vele "state-of -the art "wolkenkrabbers gebouwd en moderne winkels. Maar er zijn ook vele goed bewaarde historische gebouwen, kerken en een kasteel, naast een aantal bijzondere musea. In deze stad bevinden zich ook een aantal bekende bier- en Guiness brouwerijen en whisky producenten.

Dublin

Dublin is een bruisende stad en je vindt er vele restaurant en gezellige pubs. Ondanks de immigratie heeft Dublin de traditionele Ierse cultuur goed weten te bewaren. De stad is meer dan 1000 jaar oud is maar heeft  ook een moderne uitstraling door de state-of-the-art wolkenkrabbers en moderne winkels die in de 21-ste eeuw zijn gebouwd.  Maar daar naast zijn er vele  oude kerken, antieke straatjes en pleintjes, een kasteel en historische monumenten.  Bezoek een aantal bijzondere culturele en historistische bezienswaardigheden en ga zekere een keer naar een pub om kennis te maken met de uiterst vriendelijke bevolking.

County Kilkenny

Kilkenny is  bekend vanwege de vele middeleeuwse ruïnes die verspreid in het landschap liggen. ook bevinden zich hier een aantal bekende brouwerijen en staat de provincie bekend om een aantal artistieke ambachten. Bekend erfgoed zijn de Killkenny kasteel, de Agustinian abdij. de St. Canice kathedraal met een 9-de eeuwse toren vanwaar een magnifiek uitzicht. Smithwicks is de beste locatie om de oudste Ierse ale te proeven. Mis hier niet de kunst en de muziek.

 

Ardmore

Ardmore is de oudste christelijke nederzetting van het land en ligt aan de kust in het zuiden van Ierland. De bekendste bezienswaardigheden zijn de Toren en de Kathedraal uit de twaalfde eeuw met de begraafplaats. De natuur en de omgeving zijn mooi en het is een absolute aanrader om hier een boottocht te maken over de Blackwater rivier. In Ardmore zijn een aantal bijzondere gallery's en winkels.

 

Kinsale

Het schilderachtige en historische havenstadje Kinsale in de county Cork is bekend vanwege de  indrukwekkende jachthaven. en de heerlijke stranden. Kinsale is een prima bestemming voor buiten activiteiten.  Het historische charmante en  centrum met haar kronkelige straatjes en historische gebouwen zijn aangenaam om te verblijven. Hier bevinden zich ook een aantal goede gallery's, bars en prima restaurants en cafés.

 

Cork

The Irish city of Cork is situated in the province of Munster in south-west Ireland. The city’s compact centre rests on an island in the River Lee, surrounded by a maze of intricate waterways and reclaimed marshland islands linked by limestone bridges, grand Georgian avenues, and quaint 17th-century alleyways lined with gorgeous Georgian facades. An eclectic range of arts and culture is on offer, as well as a slew of atmospheric tapas bars and exotic restaurants. Popular attractions include the Crawford Art Gallery, with its fine 18th-20th-century collection, and the hi-tech cosmological displays of Blackrock Castle Observatory. However, the main drawcard is the chance to pull up a chair in one of Cork’s cosy traditional pubs, order a locally brewed Murphy’s or a Beamish stout, and engage in some lively banter with the city’s friendly locals.

County Cork

Extending over much of Ireland’s southwest, County Cork boasts a wonderful array of historical buildings, scenic landscapes and a rich history. The capital city is a thriving metropolis boasting a fantastic, ever-evolving culinary scene, and an array of excellent clubs and art galleries. The city also boasts fascinating historical architecture such as the St. Fin Barre’s Cathedral, a neo-Gothic structure with tall spires and stained-glass windows. Heritage can also be explored further afield at Blarney Castle, home to the Blarney ‘kissing’ Stone; and by discovering a collection of quaint Irish villages dotting the lush rolling hills of the county. The area is rich in natural scenery such as Mizen Head, Sheep's Head and Beara Peninsulas, where visitors can hike wild hills. Don’t miss the opportunity to take in the picturesque views at the yachting harbour of Kinsale.

Killarney

De stad Kerry bevindt zich aan de prachtige kust van de county Killarny, dat bekend staat om haar spectaculair mooie landschappen. Het landschap bestaat uit watervallen, heldere rivieren, meren en bergpieken. De meeste bezoekers komen hier voor de Ring of Kerry een spectaculair mooie rondrit. Er kunnen wandeltochten gemaakt worden op de 200-kilometer  Kerry Way walking trail, of breng een bezoek aan het Killarney National Park,. Andere hoogte punten vormen het 15-de eeuwse Ross Castle, de Torc waterval en de oude ruïnes van Innsfallen Abbey, een 7de eeuws klooster.

County Kerry

Set in southwest Ireland, County Kerry is known for its scenic rugged coastline and picture-perfect mountain and lake peppered landscapes. Visitors can look forward to a wonderful selection of interesting activities including: driving the famous Ring of Kerry Route which fringes the Iveragh Peninsula, exploring the vast moorlands, forests, waterfalls and mountains of Killarney National Park; and climbing Carrauntouhil, Ireland's highest mountain. Don’t miss the opportunity to take a boat trip to Skellig Michael Island, home to an ancient stone monastery that featured in the latest Star Wars movie.

Adare

Een van de mooiste kleine stadje van Ierland. Adare ligt ten zuidwesten van Limmerick. In dit stadje vindt je antieke cottages, kleurrijke tuinen en vele historische monumenten. Een prima plek ook voor golf. In de straten bevinden zich vele modieuze en luxe boutiques. Inde gezellige bars worden heerlijke Ierse gerechten geserveerd begeleid met traditionele muziek. Er zijn een aantal restaurants die prijzen gewonnen hebben en de stad heeft als bijnaam gourmet village.

  

Limerick

Located in the southern Irish province of Munster, Limerick rests on the banks of Ireland’s longest river, the mighty River Shannon. This vibrant city offers its visitors a rich cultural experience with its heritage architecture, flourishing festival scene, and a wide range of attractions. Known for its unique charm and fascinating history, Limerick boasts an ancient old town featuring Georgian buildings, the medieval-era St. Mary’s Cathedral and the picturesque St. John’s square. Visitors can sample local cuisine, enjoy a pint at a traditional Irish pub, view the 13th-century King John’s Castle, and visit a variety of top-notch museums including the Hunt Museum, displaying a collection art and artefacts, and the Limerick City Gallery of Art housed in the historic Carnegie Building. Don’t miss the opportunity to visit Limerick’s newly revamped waterfront and boardwalk.

County Limerick

Beside the Shannon Estuary in Ireland’s southwest, County Limerick provides visitors with a satisfying combination of buzzing city life, charismatic natural landscapes and beguiling prehistoric heritage sites. Limerick City is a revitalised hub of chic shops and art galleries, flourishing nightlife, and fresh produce markets, as well as museums, a writer’s centre, and regular arts and music festivals. The Ballyhoura Mountains provide a range of irresistible walking trails, 94 kilometres of cycling trails, and various outdoor adventure sports. Take a step back into the Middle Ages by exploring the King John’s Castle, or travel even further back in time by visiting Lough Gur, to see ancient stone circles, forts and monuments dating back around 5000 years. Other highlights include: world-class rugby, mouth-watering Irish coffee (it was invented here), and the fascinating Foynes Flying Boat Museum.

Accomodaties

The Merrion Hotel Dublin

Dit bekroonde 5-sterrenhotel hotel met prachtige aangelegde tuinen ligt in het centrum van Dublin.De ruime kamers van het Merrion hebben een luxe inrichting in Georgische stijl en kijken uit op de stad of de tuin. In de badkamers vindt u zachte badjassen en luxe toiletartikelen. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders, een koelkast en een minibar. Het Patrick Guilbaud restaurant is  bekroond met 2 prestigieuze Michelin-sterren en serveert gastronomische gerechten met invloeden uit de Franse keuken. In het Cellar Restaurant kunt u terecht voor Ierse gerechten. Bij No. 23 voor stijlvolle en creatieve cocktails.  In de Tethra Spa kunt u genieten van een luxe spa-en schoonheidsbehandeling,. Er is een moderne fitnessruimte en een stoombad van Italiaans marmer.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank

Mount Juliet Estate

Dit luxe en charmant  hotel beschikt over meer dan 600 hectare aan tuinen en bosgebieden  en bevindt zich in het prachtige landelijke gebied van het graafschap Kilkenny. Het elegante Mount Juliet ligt op het mooiste landgoed van het graafschap Kilkenny en staat bekend om de uitzonderlijke stijl en service.

Er is een breed scala aan  buitenactiviteiten mogelijk , zoals paardrijden, vissen in de rivier de Nore en golfen voor kampioenschappen gebruikte 18-holes golfbaan. Bij het  recreatiecentrum en de spa horen een verwarmd zwembad, een fitnessruimte. Een  gezondheids- en schoonheidsbehandelingen kan worden besproken.

 

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

Cliff House Hotel

Geniet van de service van het  wereldklasse in Cliff House Hotel. Het hotel beschikt over een uitstekende keuken en spa-faciliteiten en bevindt zich aan de kust in Ardmore. Het stijlvolle Cliff House Hotel is bekroond met 5 sterren en bevindt zich aan de kust tussen Cork en Waterford.  Het bijbehorende restaurant heeft 1 Michelinster en serveert verfijnde Ierse specialiteiten. 's Ochtends wordt er een volledig warm ontbijt verzorgd. Elke chique ingerichte kamer heeft een eigen balkon of terras met uitzicht op zee. Ter ontspanning kunt u terecht in het bubbelbad, de fitnessruimte en het zeewierbad in de buitenlucht.

Uw verblijf: 2 nachten
blank
blank
blank

Perryville House

Het charmante en elegante Perryville House  bevindt zich in het centrum van de middeleeuwse vissersdorp Kinsale en kijkt uit op de haven en de kleurrijke straten. De accommodatie biedt de  perfecte balans tussen luxe, privacy en locatie. De rustige en heerlijke kamers zijn voorzien van grote bedden en een luxueuze badkamer. Ontbijt en koffie worden in de ochtend geserveerd en in de middag een afternoon tea.

Voorde golf liefhebber is Old Head Golf Links slechts op 10 minuten afstand van Perryville House.

Uw verblijf: 2 nachten
blank
blank
blank

The Killarney Park Hotel

Het 5-sterrenhotel  familie hotel The Killarney Park  beschikt over een binnenzwembad en een spa, een bekroond restaurant.  De elegante en ruime kamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op de stad of op de omgeving. Ze zijn voorzien van een tv, een dvd-speler, zachte badjassen en slippers. De helft van de slaapkamers zijn luxe Premium, Signature en Suites met op maat gemaakte meubels, een aparte zithoek en een ingebouwde gashaard.

Het bekroonde Park Restaurant biedt een informeel gastronomisch diner,  het gezellige Garden Bar serveert een bistro-menu. Er wordt dagelijks een afternoon tea geserveerd naast de open haard. Er is een terras met een verwarmd gedeelte met een buiten bar en een barbecue waar  heerlijke steaks en hamburgers bereid worden.

In de spa worden behandelingen met Eve Lom en Elemis gegeven. De Health & Fitness Club heeft een fitnessruimte, een binnenzwembad en diverse andere zwembaden op verschillende temperaturen. Er is gratis WiFi in het hele hotel.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank

Adare Manor Hotel & Golf Resort

Het Adare Manor Hotel & Golf Resort is gebouwd in een 18-de eeuwse kasteel en was de woning van Graaf van Dunraven. Een architectonisch hoogstandje en met prachtige tuinen en park van 840 hectare.

Het hotel beschik over luxueus ingerichte kamers, een 18 -hole golf-court waar kampioenschappen gehouden worden. Andere activiteiten zijn paardrijden, wandelen, valkenieren, boogschieten.

  

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank