Expeditiecruise | Indonesië expeditiecruise Raja Ampat met verblijf op Bali

  unique

  

17-daagse expeditiecruise

€ 

Vanaf 17.450,- p.p.

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

17-daagse exclusieve expeditiecruise Indonesië

 

Combineer de spectaculaire Raja Ampat (Vier koningen) expeditiecruise met het wonderlijke Bali. Ontdek de beste duik- en snorkelplekken op aarde zoals de Gam en Waisai eilanden. Bekijk de prachtige kalkstenen eilandjes en lagunes van Pulau Wayag en de vele diersoorten op Pulau Pef. Tot slot, reis door naar Bali en verblijf in het prachtige The Legian Seminyak. Raft in het hart van de Ayung rivier en dineer met een Balinees royalty in Tabanan. Bezoek de hoogtepunten van de Bedugul-hooglanden waaronder de Mengwi en Ulun Danu tempels en de Jatiluwih rijstvelden. Geniet van het eindeloze uitzicht op groene rijstterrassen en leer over het traditionele plattelandsleven.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Indonesië
Dag 2 - Aankomst in Jakarta - Jakarta
Dag 3 - Raja Ampat expeditiecruise - Aqua Blu
Dag 4 - Gam Island - Aqua Blu
Dag 5 - Cape Kri - Aqua Blu
Dag 6 - Pulau Wayag - Aqua Blu
Dag 7 - Aljui en Yangello - Aqua Blu
Dag 8 - Dayang - Aqua Blu
Dag 9 - Birie - Aqua Blu
Dag 10 - Reis naar Bali - The Legian Bali
Dag 11 - Bali raften - The Legian Bali
Dag 12 - Bali Midlands - The Legian Bali
Dag 13 - Bali fietstocht - The Legian Bali
Dag 14 - 15 - Bali strandverblijf - The Legian Bali
Dag 16 - Vertrek vanuit Indonesië
Dag 17 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Indonesië

Vandaag begint uw reis naar het Indonesische eilandenrijk! Geniet van uw intercontinentale vlucht met KLM

Inclusief:

• Intercontinentale vlucht Amsterdam - Jakarta 

Dag 2 - Aankomst in Jakarta

Selamat datang! Welkom in Indonesië! Na een intercontinentale vlucht komt u aan in Jakarta waar u later op de avond verder vliegt richting Sorong.  Bij aankomst op de luchthaven van Jakarta wordt u bij de gate opgewacht door een een luchthaven assistent. Hij of zij zal u gedurende de tijd op de luchthaven begeleiden en assisteren.  Voordat u verder vliegt, staat een privé transfer voor u klaar om u vervolgens naar The Bandara Hotel te brengen om te dineren en daarna terug te brengen naar de luchthaven.  Eenmaal weer terug op de luchthaven, staat een representant voor u klaar om u verder te begeleiden tot aan de gate. 

    

Inclusief:

• VIP Fast track on arrival
• Privétransfer naar The Bandara Hotel voor diner en weer terug naar de luchthaven
• VIP Fast track departure

Dag 3 - Raja Ampat expeditiecruise

Vandaag begint uw Raja Ampat cruise-expeditie van 7 nachten waarbij u naar de rand van de Stille Oceaan gaat varen. Het is een visueel spektakel met een ongeëvenaarde mariene diversiteit die te zien is op de beste duik- en snorkellocaties op aarde.

Vroeg in de ochtend komt u aan op de luchthaven van Sorong. Middels een transfer wordt u naar de haven gebracht en  gaat u vervolgens aan boord van Aqua Blu en cruise u door naar Gam Island terwijl de zon op gaat.

Letterlijk vertaald  "Vier koningen" betovert Raja Ampat met de raadselachtige schoonheid van zijn kalkstenen karst-eilandclusters, voortgebracht uit de legendarische mythe en betoverende ontdekkingsreizigers met dramatische landschappen die verborgen lagunes, baaien en stranden beschermen. Tussen de excursies door om de meest biodiverse omgevingen ter wereld te ontdekken, biedt Raja Ampat de kans om die ene perfecte privé-schuilplaats uit duizenden te vinden. Eenvoudig gezegd, elke dag is een National Geographic-moment vlak voor uw ogen. De natuurexcursies van wereldklasse van Raja Ampat zijn zowel op de grond als onder water. Het is hier dat de beroemde 19e-eeuwse natuuronderzoeker Alfred Russell Wallace de soorten paradijsvogel was tegengekomen die nergens anders dan in deze regio op aarde bestond. Het zien van de buitenaardse schoonheid van de paradijsvogel van Wilson en de Rode paradijsvogel en hun betoverende gedrag is misschien wel een van de meest lonende natuurervaringen in het leven. Deze gevleugelde wonderen leven samen met 350 andere vogelsoorten, waaronder bosijsvogels en koningspapegaaien. Ondertussen zijn de vele stranden van Raja Ampat vaak de broedplaats voor schildpadden, waaronder de Pacifische lederschildpad, de grootste van alle levende schildpadden op aarde, terwijl 's werelds meest uitgebreide netwerk van mangrovebossen populaties of doejong en jonge vissen ondersteunen. Raja Ampat is ook een Marine Protected Area (MPA) ontworpen door de Indonesische overheid.

 

Inclusief:

• Binnenlandse vlucht Jakarta - Sorong 
• Transfer van de luchthaven van Sorong naar de haven (uitgevoerd door Aqua Blu)
• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 4 - Gam Island

Word wakker met de schoonheid van Gam Island in zicht.  het programma van vandaag bestaat onder meer uit  een vroege ochtendtrekking bij Gam en Waisai. Vervolgens kunt u kiezen om de  Kabui en Karst tour in de middag te doen of bezoek een lokaal dorp en vleermuisgrot te voet.

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 5 - Cape Kri

Sta 's ochtends op en hoor het gezang van de  vogels. Verken vervolgens de zachte zandige kustlijn van Cape Kri te voet voordat u een korte cruise maakt naar een duiklocatie die een wereldrecord heeft voor de meest gespotte soorten in een enkel duik van 90 minuten.  Snorkelen is ook zeer de moeite waard. Vaar daarna naar Arborek Island voor uw diner. 

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 6 - Pulau Wayag

Bekijk de pracht van de kalkstenen eilandjes en lagunes van Pulau Wayag voor u terwijl de zon opkomt. Klim naar de top van de berg Pindito voor een adembenemend uitzicht op de prachtige omgeving en probeer zeldzame paradijsvogels te spotten. Cruise vervolgens door naar Aljui en sluit u dag af met een diner aan zee.

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 7 - Aljui en Yangello

Bezoek een parelboerderij in de baai van Aljui voordat u 's middags naar Pulau Pef en Yangello vaart om te snorkelen en watersporten. Verken verborgen lagunes en karst kalkstenen eilandjes aan boord van een tender of kajak.  Later op de dag komt u aan op Dayang Island voor het diner.

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 8 - Dayang

Vandaag gaat u met een gids op zoek naar paradijsvogels in het weelderige bos van Dayang. Het eiland Dayang staat bekend om haar diverse zeeleven. U vindt hier onder andere mantaroggen.  Verder kunt u uitstekend snorkelen in Wai, langs de aangrenzende rifsystemen. Voor avontuurlijke duikers, verken het gezonken wrak van een WW2 P47D gevechtsvliegtuig en de prachtige riffen en zee-bergen van Tapok.

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 9 - Birie

Aankomst in Birie, een groep eilanden, baaien en lagunes die net voor de kust van Noord-Batanta liggen. Ontdek de mangrove bedekte baaien en de vele dieren terwijl u op weg bent naar de spectaculaire waterval op het vasteland van Batanta. Het schip zal tijdens het diner naar het oosten varen richting Sorong.

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 10 - Reis naar Bali

Uw laatste dag op de Aqua Blu is in zicht. Geniet van een uitgebreid ontbijt aan boord in Sorong voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Bali via Jakarta. 

Bij aankomst op Bali wordt u middels een privétransfer naar uw hotel gebracht in Seminyak. De komende dagen verblijft u in het prachtige hotel The Legian Bali.  Geniet de rest van de dag die u naar eigen wens kunt indelen voordat u later op de avond wordt opgehaald door een privétransfer en gids en vervolgens overgebracht naar een geselecteerd restaurant in de omgeving van Seminyak (maaltijd niet inbegrepen).

Inclusief:

• Aqua Blu Cruise-Expeditie 8 dagen / 7 nachten inclusief ontbijt
• Transfer van de haven naar de luchthaven van Sorong (uitgevoerd door Aqua Blu)
• Binnenlandsevlucht Sorong - Jakarta 
• Binnenlandsevlucht Jakarta - Bali
• VIP Fast Track Bali on arrival
• Privétransfer naar uw hotel (mini bus)
• Privétransfer en gids in de avond om uw naar een restaurant te brengen
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 11 - Bali raften

Ayung Rafting wordt sinds 1995 geëxploiteerd en is het eerste lokale raftingbedrijf. Ervaar het 'must-do' raftavontuur van Bali terwijl u afdaalt door het weelderige tropische bos naar het hart van de rivier de Ayung. Na een grondige veiligheidsbriefing gaat het raften van start en passeert u door een prachtig landschap terwijl u door verschillende stroomversnellingen vaart. De ongedwongen rivieren razen door de jungle. Ontdek verborgen watervallen en geniet van een duik in de ongerepte wateren en krijg inzicht in rivierecologie van onze deskundige en ervaren gidsen. Deze unieke ervaring eindigt bij Karangdalem met een warme douche en een heerlijke lunchbuffet met een panorama-uitzicht op de prachtige vallei.

Na uw lunch rijdt u terug naar het hotel.

Later op de avond staat een unique-ervaring op het programma. U wordt overgebracht naar het huis van mevrouw Malaika, een lid van de Balinese koninklijke familie in Tabanan. Hier wordt u gehost voor een fantastisch diner dat waarschijnlijk een van de culinaire hoogtepunten van uw reis zal zijn. Een verscheidenheid aan traditionele recepten bereid met moderne technieken en lokaal gekweekte biologische producten worden geserveerd in de rustige omgeving van haar privé-huis. Ver van de overvolle restaurants en luidruchtige bars, is dit een elegant intieme ervaring. Mevrouw Malaika heeft een flamboyante persoonlijkheid en ze is niet verlegen om de geheimen van de Balinese keuken te delen en u haar familiegeschiedenis te vertellen. Hoewel Bali nog steeds koningen heeft die een prominente rol spelen in de eilandmaatschappij, zijn hun taken nu grotendeels symbolisch. Het komt niet vaak voor dat u de kans krijgt om te dineren met royalty's, laat staan ​​een Balinese koninklijke. Deze unieke ervaring zal u waarschijnlijk niet snel vergeten!

Inclusief:

• Excursie: White water raften inclusief lunch (duur ca. 3 uur) (pick-up ca. 8:00uur) (duur reistijd ca. 1-1,5uur enkel reis) Terug bij het hotel om ca. 15:00uur
• Excursie: Diner met een Balinees Royalty (pick-up ca. 18:30) terug bij het hotel om ca. 21:30 – 22:00uur
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 12 - Bali Midlands

Vandaag rijdt u richting Bedugul, een gebied van de centrale hooglanden dat beroemd is om zijn prachtige schoonheid en drie meren. U stopt bij de Koninklijke Tempel van Mengwi die werd gebouwd in 1634 om te dienen als de familietempel van de Mengwi-dynastie. Bewonder dit prachtige stukje historische architectuur, omgeven door een gracht met Meru-heiligdommen met meerdere daken en ingewikkeld gesneden houten poorten.

De volgende stop is een bezoek aan de traditionele markt van Bedugul, waar talloze lokaal geteelde groenten, fruit en orchideeën te koop zijn. Wandel door de kraampjes naast de lokale bevolking en leer over het verschillende gebruik van specerijen en kruiden in de Balinese keuken.

U gaat verder naar Lake Bratan, een van de drie natuurlijke meren van Bedugul. Bewonder het uitzicht op de vredige wateren en maak foto's van Ulun Danu, een 17e-eeuwse tempel aan de rand van het meer.
Daarna gaat u naar Jatiluwih, door UNESCO beschermde rijstvelden. Geniet van het eindeloze uitzicht op groene rijstterrassen en leer over de traditionele technieken die de boeren van Bali gebruiken om de gewassen te irrigeren en rijst te produceren.

Nadat u de hoogtepunten van de Bedugul-hooglanden van Bali hebt verkend, keert u terug naar het hotel. In de avond wordt u middels een privétransfer en gids naar restaurant La Lucciola gebracht voor uw diner.  

Inclusief:

• Excursie: Volle dag Bali Midlands (pick-up ca. 8:00uur) terug bij het hotel om ca. 16:00 - 17:00 uur
• Privétransfer en gids naar La Lucciola restaurant (pick up 19:30uur)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 13 - Bali fietstocht

Uw gids haalt u op bij uw hotel en brengt u naar het startpunt van de fietstocht. Strek u benen, kies en verstel uw fiets en geniet van een kopje thee en koffie terwijl u  luistert naar de veiligheidsinstructie van uw gids. U fietst onder meer door rustige landweggetjes en dorpen in de provincie Kaba-Kaba, waar u meer te weten komt over de mix van mensen die in deze regio wonen. Geniet van prachtige vergezichten over de rijstvelden tot aan de bergen.

Neem een ​​korte stop op de plaatselijke begraafplaats van Kaba-Kaba en ook de begraafplaats van de koninklijke familie van Kaba-Kaba. U bezoekt ook de tempel van de koninklijke familie op de top van een heuvel, omgeven door een lotusvijver, rijstvelden en bos. Vervolgens komt u  aan bij Kaba-Kaba paleis. Bezoek dit vier hectare grote complex met historische gebouwen die het hart vormen van het oude vorstendom van Kaba-Kaba.

De rit gaat verder langs het dorp Nyanyi waar u een rijstschuur bezoekt om het proces van rijstproductie te zien. U geniet dan van vers kokoswater, terwijl u ontspant in de rijstvelden. De tour eindigt in de vroege avond op de parkeerplaats van de Tanah Lot-tempel, waar u kunt genieten van het uitzicht op de oceaan en de prachtige zonsondergang.

In de avond wordt u middels een privétransfer en gids naar restaurant Bambu Bali gebracht voor uw diner.  

Inclusief:

• Excursie: Kaba Kaba fiets tour (pick-up ca. 14:00uur) terug bij het hotel om 18:30 uur
• Privétransfer en gids naar Bambu Bali  restaurant (pick up 20:15uur)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 14 - 15 - Bali strandverblijf

Terwijl de andere reisgenoten richting de luchthaven worden gebracht voor hun terugreis naar Amsterdam,  kunt u de komende dagen nog genieten van uw verblijf op Bali. 

Inclusief:

• Overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 16 - Vertrek vanuit Indonesië

Uw bijzondere reis door Bali en de prachtige Raja Ampat cruise-expeditie komt langzaam aan tot een einde. U wordt middels een privétransfer naar de luchthaven van Denpasar gebracht voor u terugvlucht naar Amsterdam. 

Inclusief:

• Intercontinentale vlucht Denpasar - Amsterdam 

Dag 17 - Aankomst

Welkom thuis! We vertrouwen er op dat u terugkijkt op een unieke belevingsreis en dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen tijdens deze luxe maatwerkreis. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 17.450,- per persoon.
 
De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Internationale vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Business Class 
• Binnenlandse vluchten uitgevoerd door Garuda Indonesia op basis van Economy Class
• Aqua Blu Expeditie voor 7 nachten inclusief volpension en bijbehorende activiteiten
• Overnachtingen in The Legian Bali
• Arrival VIP Fast Track services op de luchthaven van Jakarta en Bali
• Privé transfer van en naar Bandara International Hotel voor diner 
• Privé transport van en naar de luchthaven van Denpasar
• 3 avonden op Bali privétransfer en gids tot uw beschikking
• Engelstalige privé gids/chauffeur 
• Privétransfer naar de luchthaven van Denpasar
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle inbegrepen excursies op Bali zoals genoemd in 'dagelijkse informatie' 
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• CO2 compensatie voor uw vluchten (twv €20,- per persoon)
• National Geographic (of soortgelijke) reisgids

Exclusief:

• Toeristenvisum
• Upgrade kamertype  
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies 
• Stoelreserveringen
• Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
• Administratiekosten (€ 35,- per boeking)
• Eventuele fooien

Avila Reizen regelt alles voor uw Indonesië expeditiecruise Raja Ampat met verblijf op Bali

Accommodaties

Jakarta

In het uiterste noordwesten van Java ligt de hoofdstad Jakarta; het economische, culturele en politieke centrum van Indonesië. Ook al staat deze chaotische stad niet bekend om zijn idyllische stranden, het wordt meer dan goed gemaakt door het fascinerende koloniale verleden en de gastvrije en behulpzame inwoners. Zeer de moeite waard is het gebied in het noorden van de stad, Kota Tua of vaak simpelweg 'Kota' genoemd. In dit gebied zijn de meeste koloniale gebouwen te vinden uit de VOC-tijd, als ook een aantal interessante musea. Een kort bezoek aan Jakarta is zeker aan te raden indien u meer tijd heeft, omdat een bezoek zal bijdragen aan het beter leren kennen van Indonesië.

Uw verblijf: 1 nacht

Aqua Blu

Aqua Blu is een lange-afstands ontdekkingsjacht met vier dekken en 15 suites. Het schip heeft messing en ivoren interieurthema's, evenals een brede selectie of aan boord woon- en sociale gebieden. Sommige van deze gebieden zijn onder meer een zonnedek, een brugdek met een jacuzzi, een zitgedeelte buiten en een overdekte loungebar.

Gasten aan boord van het schip kunnen genieten van verfijnde Indonesisch geïnspireerde gerechten gecreëerd door Michelin-sterrenchef David Thompson. Het schip is geschikt voor mensen die willen ontspannen of actief willen blijven met een spa en een fitnessruimte, evenals watersportuitrusting, waaronder duik- en snorkelspullen, kajaks en staande paddleboards. Het schip is ook uitgerust met lanceerboten voor excursies aan wal.

Uw verblijf: 7 nachten

The Legian Bali

The Legian Bali is een hotel met twee concepten dat een nieuwe standaard zet voor het leven in een resort met zijn eigentijdse benadering van traditioneel Indonesisch design. The Legian Bali ligt op het beste gedeelte van het strand van Seminyak en op loopafstand van de meest trendy eet- en winkeladressen van Bali. Het is een iconisch toevluchtsoord met prachtige Balinese zonsondergangen. Het resort beschikt over 67 suites met uitzicht op de oceaan die tot de ruimste van Bali behoren, naast 14 villa's met privézwembad op een privélandgoed genaamd The Club en een luxe villa met 3 slaapkamers aan zee, The Beach House. Ze zijn allemaal ontworpen om het gevoel van luxe privéwoningen uit te stralen. De Club in het bijzonder, op maat gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme privacy en ongelooflijke voordelen, biedt premium verwennerij, met toegewijde persoonlijke butlerservices die zijn getraind door consultants van The Guild of Professional English Butlers.

Uw verblijf: 6 nachten

Bestemmingen

Jakarta

In het uiterste noordwesten van Java ligt de hoofdstad Jakarta; het economische, culturele en politieke centrum van Indonesië. Ook al staat deze chaotische stad niet bekend om zijn idyllische stranden, het wordt meer dan goed gemaakt door het fascinerende koloniale verleden en de gastvrije en behulpzame inwoners. Zeer de moeite waard is het gebied in het noorden van de stad, Kota Tua of vaak simpelweg 'Kota' genoemd. In dit gebied zijn de meeste koloniale gebouwen te vinden uit de VOC-tijd, als ook een aantal interessante musea. Een kort bezoek aan Jakarta is zeker aan te raden indien u meer tijd heeft, omdat een bezoek zal bijdragen aan het beter leren kennen van Indonesië.

Java

Het schrille contrast tussen actieve vulkanen, levendige groene rijstvelden en de witte zandstranden tegen bruisende metropolen zet de toon voor Java, het eiland in het hart van Indonesië. Jakarta, de hoofdstad van het land, is een van de meest dichtbevolkte plaatsen ter wereld, en is de toegangspoort tot het eiland. Yogyakarta het culturele en culinaire centrum van het natuurlijk de iconische pracht van de Borobudur tempel.

Seminyak

De hippe badplaats Seminyak is ten noorden gelegen van het drukke Kuta en Legian. Er is een fijn breed strand te vinden waarvandaan iedere dag een mooi uitzicht is op de zonsondergang. De zee leent zich goed voor surfen en wat minder voor zwemmen, maar dit is zeker niet onmogelijk. U hoeft zich nooit te vervelen in Seminyak. Na de zonsondergang kunt u dineren in één van de vele uitstekende eetgelegenheden.

Denpasar

De hoofdstad van Bali: Denpasar, is als de poort naar het eiland. De stad staat bekend om de wereldberoemde spa's en een aantal fascinerende historische en culturele bezienswaardigheden. Het Museum Negeri Propinsi Bali is het belangrijkste museum van het eiland en zal u inzicht in Balinese cultuur te geven. De vele restaurants die de stad rijk is bieden tal van smakelijke en authentieke gerechten.

Kuta

Als u op zoek bent naar een feest op Bali, zou Kuta uw eerste stop moeten zijn. Een populaire vakantiebestemming, de regio trekt een levendige menigte van reizigers naar haar resorts, winkels, surfspots en het bruisende nachtleven. Een bezoek aan Kuta is niet compleet zonder u te laten verwennen met een shoptherapie op de lokale markten of een surfles te volgen. Voor een meer culturele ervaring, stop bij het Bali Bomb Memorial om eer te betonen aan de overledenen, of word vroeg wakker om te zien hoe de lokale bevolking offers brengt in de zee.

Bali

Bali is beroemd om haar prachtige stranden, glooiende heuvels bezaaid met rijstterrassen en vulkanische bergen. Cultuurliefhebbers voelen zich thuis in het bruisende culturele centrum van het eiland; Ubud. Bezoek verschillende musea of struin langs de talloze ambachten winkels. Luxe spa's, rustige yoga retraites, indrukwekkende tempels, heerlijke lokaal eten; het is niet moeilijk te begrijpen waarom Bali al zo lang één van de meest populaire eiland bestemmingen ter wereld is.

Lesser Sunda Islands

Also known as Nusa Tenggara, the Lesser Sunda Islands are an island chain spread across the central southern part of Indonesia. The islands are, from west to east: Bali, Lombok, Gili Islands, Sumbawa, the Komodo Islands, Flores, Sumba, Timor, the Solor and Alor archipelago’s, Barat Daya Islands and the Tanimbar Islands. This arch of volcanic islands makes an ideal destination for travellers seeking white sand beaches, relaxing geothermal springs, and remote traditional villages. While the northern islands are characterised by dense green jungles, the south is defined by arid savannah. In-between you will find warm, clear waters offering some of the world’s best opportunities for diving, snorkelling or aquatic wildlife encounters. Whether you are eager to swim with whale sharks, manta-rays and turtles; witness immense komodo dragons; or simply relax on idyllic pink-sand beaches, the Lesser Sunda Islands have something for every traveller.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!