boutique

Highlights Japan

Persoonlijke Offerte

Meer details

< Voorbeeldreizen

Het land van de reizende zon.

De gastvrijheid, prachtige vergezichten, vele tinten groen in de veranderende seizoenen en de smaak explosie in de verfijnde keuken maken Japan uniek.

Tijdens deze rondreis door Japan valt u van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. De skyline van de Tokyo staat in groot contrast met de vele nationale parken. 

Programma

 • Dag 1 Nachtreis

  Vandaag start uw reis met Avila Reizen. U vliegt deze middag rechtstreeks met KLM van Amsterdam naar Tokyo. Aankomst is de volgende ochtend.

  Inclusief:

  • Intercontinentale directe vlucht Amsterdam - Tokyo met KLM op basis van Economy Class 

 • Dag 2 tot en met 5 Tokyo
  Dag 2

  Bij aankomst op de luchthaven van Tokyo wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Hier ontvangt u de uitleg over het vervoer naar de stad (zowel aan boord van de juiste trein als bij het vinden van de juiste shuttlebus). 

  De rest van de dag is vrij te besteden.  

  Afstand en reistijd (benadering): Narita International Airport (NRT) naar Centraal Tokyo: 1,5 uur Haneda International Airport (HND) naar Centraal Tokyo: 50 minuten 

  Inclusief:

  • Meet & Greet op de luchthaven Narita (Engels)
  • Transfer van de luchthaven Narita per shuttlebus/trein
  • Begin van de JR-pas voor 14 dagen
  • Overnachting inclusief ontbijt

  Dag 3

  Samen met een Engelssprekende gids brengt u vandaag (met het openbaar vervoer) een bezoek aan de diverse hoogtepunten van Tokyo. U begint de dag met een bezoek aan Hamarikyu, een Japanse tuin die ooit diende als een privévilla van een krachtige feodale heer tijdens de Edo-periode. De brede collectie van seizoensgebonden bloemen maakt het een van de meest bezochte tuinen in Tokyo, maar het meest aantrekkelijke aspect is het theehuis genaamd Nakajima-no-Ochaya. Hier zult u een theeceremonie gaan ervaren zoals dat voor hier heel gebruikelijk is.

  Vervolgens maakt u een ontspannen boottocht over de Sumadi rivier. Hierna reist u per metro naar de Boeddhistische Senso-ji tempel. De tour eindigt met een bezoek aan Meiji Jingu, Tokyo's beroemdste heiligdom gewijd aan keizer Meiji en een populaire locatie voor traditionele Shinto-bruiloften.  Het heiligdom is ook de thuisbasis van ongeveer 120.000 bomen, waardoor u vergeet dat net buiten het terrein twee van de populairste winkelstraten van de stad zijn, Harajuku en Omotesando.  

  Opmerking: de volgorde van deze route kan veranderen.

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • City tour met Engelstalige gids. De tour start om 09.00 en duurt ongeveer 8 uur
  • Kosten openbaar vervoer
  • Diverse entreegelden

  Dag 4

  Breng een ochtend ondergedompeld in de culinaire cultuur van Tokyo door. Ervaar de iconische vismarkt van Tsukiji en ervaar de hectiek van de meest verse vangst van de dag. Stap binnen in de keuken voor een inleidende cursus sushi maken, terwijl u leert over de diepgewortelde tradities van het Japans eten.
  We starten de dag om  8:30 uur. Samen met uw gids bezoekt u de  Tsukiji vismarkt en ontdekt u een van 's werelds grootste vismarkten.
  De Tsukiji Fish Market bestaat uit twee delen, een zogenoemde ‘inner market’ en een ‘outer market’. Met de inner market wordt de immense markthal bedoeld, waar de verse vis in grote aantallen wordt verkocht aan restaurants en winkels. De outer market is de buurt eromheen: een wirwar aan steegjes, vol eetstalletjes, visrestaurants en winkels waar je vlijmscherpe Japanse koksmessen kunt kopen. De gids zal wat achtergrondinformatie geven over de Japanse marktcultuur en enkele van de meer exotische items introduceren. Met een beetje geluk ziet u de mannen nog tonijn fileren met hun indrukwekkende messen.

  Koop wat verse vis en wasabi op de markt en neem deze aankopen mee naar het nabijgelegen kooklokaal voor een workshop sushi maken. Onder leiding van een lokale chef leert u gerolde sushi, nigirisushi en andere variaties maken.

  Aan het einde van de workshop proeft u uw eigen verse creaties voordat u weer terug gaat naar uw hotel.

     

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Kosten openbaar vervoer
  • Bezoek Tsukiji vismarkt met engelstalige gids inclusief lunch

  Dag 5

  Een vrij in te delen dag zonder gids.

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Transfer van Tokio naar Nikko retour met de trein (met JR Pass)

 • Dag 6 tot en met 7 Kanazawa
  Dag 6

  Een vrij in te delen dag zonder gids.

  Stap in de trein naar Kanazawa, een kasteelstad die het centrum is geworden voor klassieke en hedendaagse kunst, van traditioneel handwerk zoals Kaga-Yuzen-zijdeeweverijen en bladgoudproductie tot moderne kunstwerken in het Museum van de 21e eeuw. Nagamachi is een prachtig bewaard gebleven historisch gebied van Kanazawa dat ooit de woonwijk was voor de samurai van de stad. Het is een mooie grachtengordel en kronkelende steegjes met stenen vlaggetjes die tussen de muren met tegels lopen. Sommige van de voormalige samurai-huizen en hun tuinen zijn ook open voor publiek.

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt.
  • Transfer per trein van Tokyo naar Kanazawa (gedekt door JR Pass) 

  Dag 7

  Een vrij in te delen dag zonder gids.
   

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt.

 • Dag 8 tot en met 10 Kyoto
  Dag 8

  Vandaag vrij in te delen dag zonder gids.

  Afstand en reistijd (benadering):
  Station Kanazawa naar het station van Kyoto: 2 uur en 15 minuten

   

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Transfer van Kanazawa naar Kyoto met de trein (gedekt door JR Pass)

  Dag 9

  PROGRAMMA DETAILS 

  De rondleiding met een gids van vandaag kan beginnen om 09:30 of 13:30 uur. 

  Fiets door magische straatjes tijdens deze unieke fietstocht van een halve dag met gids door Kyoto. 

  Maak kennis met uw gids dichtbij het station van Kyoto voor een fiets en de fietsetiquette.  U fietst door het Miyagawacho en het Gion Geisha district. Met een beetje geluk ziet u een geisha of Maiko in een van de vele smalle steegjes omringd met traditionele huizen genaamd machiya. Soms parkeren we de fiets even en maken we een korte wandeling. Stop voor foto's en bekijk deze goedbewaarde woningen eens van dichterbij, en leer hoe het leven achter de deuren is.  Vervolg over het pittoreske Shirakawa-kanaal uw route langs vele treurwilgen, lokale restaurants en theehuizen (ochaya) waar geisha en maiko wonen en werken. Ga door naar Hanami-koji ("bloemenkijkerstraat"), de meest beroemde steeg in dit gebied. Met een beetje geluk is het misschien mogelijk om een ​​glimp van een maiko op te vangen terwijl ze van de ene weelderige ochaya naar de andere rent.  Fiets vervolgens weg van Gion, op weg naar het Imperial Palace Park. Maak een korte wandeling door dit park en zie de plek waar de voormalige residentie van de keizerlijke familie stond. 
  Het is tijd om terug te gaan naar het beginpunt van de route langs de oevers van  de rivier de Kamogawa. Deze weg is een van de meest atmosferische straten van Kyoto, aan de ene kant bedekt met kersenbloesembomen en aan de andere kant een drukke straat met streetfood.  

  Na deze Kyoto fietstour van drie uur, laat u de fietsen achter in het depot en keert u terug naar het hotel.

  Tijd: Start: 09:30 Duur: 3 uur Reis: ca. 15 km

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Kyoto fietstour van drie uur met Engelstalige gids.
  • Fiets- en fietsuitrusting (helm, handschoenen, etc.)]
  • Diverse entreegelden

  Dag 10

  Vandaag vrij in te delen dag zonder gids.

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Trein van Kyoto naar Nara onder de JR-pas 

 • Dag 11 tot en met 12 Hiroshima
  Dag 11

  Vandaag vrij in te delen dag zonder gids

  De ochtend is ter vrije besteding tot het vertrek naar de historische stad Hiroshima. Terwijl u aan boord van de kogeltrein bent, houdt u Himeji Castle in de gaten, ook wel het 'White Egret Castle' genoemd, en de Seto Ohashi-brug, de langste tweelaagse hangbrug ter wereld die 13 kilometer lang is en Honshu verbindt met Shikoku.  

  Vergeet niet op het station een Bento box te kopen. Een verrassende lunchbox die in vele verschillende soorten te koop is op het station.

  Afstand en reistijd (benadering): Station van Kyoto naar station Hiroshima: 2 uur en 15 minuten  

     

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Transfer van Kyoto naar Hiroshima met de trein (gedekt door JR Pass)s

  Dag 12

  Vandaag vrij in te delen dag zonder gids

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Transfer van Hiroshima naar Miyajima met de boot (gedekt door JR Pass)

 • Dag 13 tot en met 14 Osaka
  Dag 13

  Vandaag vrij in te delen dag zonder gids.

  Vanaf Namba Station loop u door de levendigste en kleurrijkste winkel- en eetstraten van Osaka, beginnend met Doguyasuji, een unieke markt die alles met betrekking tot eten verkoopt, van potten en ander keukenbenodigdheden tot de levensechte plastic gerecht voorbeelden die op grote schaal worden gebruikt door restaurants.
  Recht tegenover het is Sennichimae, een steeg vol met kleine restaurantjes die alle Osakan delicatessen serveren, zoals takoyaki, okonomiyaki en de beroemde fugu (kogelvis). Naast de lokale restaurants, heeft Sennichimae ook een aantal game centers en het bruisende Namba Grand Kagetsu Theatre, het hoofdkwartier van het Japanse comedy-merk Yoshimoto.
  Voordat u het einde van Sennichimae bereikt, ga u snel naar links in een van de smalle steegjes om de Hozen-ji-tempel te zien, een kleine dorpstempel gewijd aan een van de vijf Wijsheidsboeddha's. Na het aanbieden van munten sprenkelen aanbidders water op het beeld van de godheid voordat ze bidden als een teken van respect.
  Direct buiten het tempelterrein en aan de overkant van het eenvoudige maar historische Kamagata Ukiyo-e Museum ligt Hozenji Yokocho, een korte, smalle straat vol met dure restaurants.
  Vanaf hier komt u uit bij de zeer drukke Dotonbori, een restaurant mekka dat al lang wordt aangeduid als Osaka's voormalige entertainment- en plezierdistrict. Een korte wandeling door deze straat leidt u naar het toeristische Ebisubashi met het beroemde billboard van de Glico Running Man en een uitzicht op de rivier de Dotonbori.

   

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Transfer van Hiroshima naar Osaka (gedekt door JR Pass)

  Dag 14

  Start de Osaka Soul Food  Experience in het Dotonbori gebied, genietend van de felle lichten en fantastische geuren. Bezoek vier verschillende locaties en proef lokale snacks zoals okonomiyaki en takoyaki. Sluit de avond af met verse sushi en lokale bieren, en de kans om kennis te maken met een deskundige sushichef.

  PROGRAMMA DETAILS
  Deze experience begint om 17.00 uur. Er is geen betere plek in het land om de flamboyante en kleurrijke wereld van het straat- en nachtleven in Japan te ervaren dan in Osaka. Het motto van de stad is kuidaore, of eat-to-you-drop, en slechts één bezoek laat zien dat het niet moeilijk is om dit te doen! Lokale bevolking is bijzonder trots op hun beroemde aanbod aan soulfood, zoals okonomiyaki (hartige koolpannekoek met varkensvlees), takoyaki (smakelijke bolvormige pannenkoeken met inktvis) en andere lokale delicatessen. Osaka biedt ook een van de meest authentieke ervaringen als het gaat om een ​​avondje uit, dankzij de hartelijke en nieuwsgierige inwoners van de stad.
  Ontmoet uw foodie gids in Dotonbori en geniet van ongeveer vier verschillende locaties tijdens de tour. Begin de ervaring door de meest geliefde gerechten van Osaka te ontdekken in een van de levendigste delen van de stad, met ontelbare kleine winkeltjes, restaurants en kleine tavernes en bars. Naast een lokale foodie gids, kunt u genieten van de felle neonlichten van een van de belangrijkste uitgaansgebieden in de stad voordat u duikt in een paar nauwe, verborgen steegjes om alle lokale delicatessen die Osaka te bieden heeft te ontdekken.
  Ontdek met behulp van de gids enkele exclusieve specialiteiten van Osaka's soulfood, zoals verse okonomiyaki, ter plekke bereid, en takoyaki, die in de Michelingids zijn opgenomen. Vervolg de gastronomische reis met verse sushi en een voorproefje van het lokale brouwsel, plus de mogelijkheid om met de sushichef samen te werken. Om de tour af te sluiten, slentert u door de wijk met zijn ontelbare barretjes, elk met hun eigen kenmerkende stijl.

  Notitie:

  - Mogelijk zijn er andere deelnemers aan de gedeelde experience  (maximaal 10 personen per groep).
  - In Japan is roken in restaurants en bars toegestaan ​​en veel traditionele izakaya's hebben geen goed gescheiden niet-rokenkamers.

   

  Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt en diner
  • Osaka Soul Food Experience a 3 uur met engels sprekende gids
  • Een vast menu met een breed scala aan eten en drinken tijdens de experiences, mochten er allergieën zijn dan horen we dit graag.

   

 • Dag 15 Vertrek

  Intercontinentale directe vlucht van  Osaka - Amsterdam

    

  Inclusief:

  • Intercontinentale directe vlucht van Osaka naar Amsterdam uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class

Accomodaties

 • Park Hotel Tokyo

  Het Park Hotel Tokyo biedt stijlvolle accommodatie met gratis WiFi, een prachtig uitzicht op Tokyo en een gunstige locatie op slechts een steenworp afstand van het metrostation Shiodome.
  Gasten kunnen ook genieten van een minibar en een panoramisch uitzicht op de stad. Het Park Hotel Tokyo ligt op slechts 10 minuten lopen van de Hamarikyu-tuinen, op 300 meter van het treinstation van Shinbashi en op slechts 5 minuten met de taxi van de vismarkt Tsukiji en het winkelgebied Ginza. Het hotel heeft 7 locaties met eten en drinken, waaronder yoshino tateru bis, gespecialiseerd in de Franse keuken, en Hanasanshou, waar Japanse gerechten worden geserveerd. Een café, een lounge en een bar. Minato is een geweldige optie voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, vriendelijke mensen en cultuur.

  Uw verblijf: 4 nachten, Logies en ontbijt
 • Hotel Nikko Kanazawa

  Hote Nikko Kanazawa bevindt zich bij de uitgang Kanazawa Station East, bekend als de voordeur van Hokuriku. Alle kamers bevinden zich op of boven de 17e verdieping, zodat u naar hartenlust van het uitzicht op de charmante straten van de kasteelstad Kanazawa kunt genieten. Op de hogere verdiepingen zijn "luxe vloeren" met prachtige stoffering aanwezig. Er zijn 254 kamers in totaal.

  Acht restaurants en bars in het hotel bieden u de beste gerechten die worden geserveerd naar het genoegen van de chef-koks. Op de 6e verdieping is een sushi-teller met uitzicht op een Japanse tuin. Hier kunt u  genieten van Japanse gerechten bereid met zorgvuldig geselecteerde seizoensgebonden ingrediënten uit Kaga en de Japanse Zee.

  Uw verblijf: 2 nachten, DinnerBedAndBreakfast
 • Hotel Granvia Kyoto

  Hotel Granvia Kyoto is gevestigd in het moderne Kyoto-stationscomplex. Dit uitgestrekte,  hotel ligt op 2 km van de Boeddhistische tempel Tō-ji en het 4 km lange kasteel Nijo-jo. Het beschikt over interieurs met moderne kunst. De warme, verfijnde kamers van het hotel zijn voorzien van gratis WiFi en een flatscreen-tv. Suites met een woonkamer. Eetgelegenheden bij Hotel Granvia Kyoto zijn onder meer luxe Franse en Italiaanse restaurants, evenals tempura en teppanyaki eetgelegenheden. Faciliteiten omvatten een bar op het dak, een warme lounge, een binnenzwembad, een fitnesscentrum en een sauna.

  Uw verblijf: 3 nachten, Logies en ontbijt
 • Sheraton Grand Hiroshima Hotel

  Het Sheraton Grand Hiroshima Hotel heeft een gunstige ligging in de stad, naast het JR-station Hiroshima, met directe toegang tot de terminals van de trein- en busterminal. U bevindt u middenin het levendige hart van Hiroshima, samen met zijn historische locaties en architectuur.

  Uw verblijf: 2 nachten, Logies en ontbijt
 • Cross Hotel Osaka

  Cross Hotel Osaka is gunstig gelegen in het belangrijkste winkelgebied van Osaka, dicht bij de wijk Dotonbori, het dorp America-mura en het knooppunt van het openbaar vervoer. De stijlvolle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een gratis fles water en een eigen badkamer. Dit hotel beschikt naast 2 restaurants over een bar / lounge en een koffiebar / café. WiFi in de openbare ruimtes is gratis. Andere voorzieningen zijn plaatsen voor zelf parkeren, een stomerij en een receptie die 24 uur per dag open is.

  Uw verblijf: 2 nachten, Logies en ontbijt

Route

Bestemmingen

 • Osaka

  Osaka is een grote havenstad en een druk commercieel centrum op het Japanse eiland Honshu, bekend om zijn moderne architectuur, het bruisende nachtleven en heerlijke straatvoedsel. Deze bruisende stad heeft een aantal aantrekkelijke attracties, waaronder het gerestaureerde 16e-eeuwse Shogunate Osaka Castle, omringd door een gracht, pruimen- en kersenbloesembomen. De stad heeft ook een indrukwekkend scala aan musea, waaronder het Nationaal Museum van Volkenkunde, het Openluchtmuseum van oude Japanse boerderijen en het Japan Folk Crafts Museum. Andere must-see attracties zijn de Universal Studios Japan en het Expo Commemoration Park, met de iconische Tower of the Sun.

 • Tokyo

  De metropool met de meeste inwoners ter wereld. De contrasten tussen enorme, rijke en fascinerende wijken met hightech toekomstvisies naast een glimp van het traditionele Japan zijn groot. De Tokyo Metropolis, gevarieerd in zijn geografie, omvat niet alleen de stad, maar ook spectaculaire, ruige bergen in het westen en prachtige subtropische eilanden in het zuiden. De verschillende wijken van deze fenomenale stad variëren enorm van karakter, van de elektronische schijn van Akihabara tot de prachtige keizerlijke tuinen en heiligdommen van Chiyoda, van het levendige mekka voor de jeugdcultuur van Shibuya tot de prachtige aardewerkwinkels en tempelmarkten van Asakusa. Tokyo’s  wereldberoemde openbaar vervoer brengt u snel, efficiënt en stipt optijd naar de diverse verschillende wijken. 

 • Honshu

  Dominated by the towering Japan Alps, Honshu is the largest island in Japan’s archipelago. This enormous island is home to most of Japan’s population and boasts the majority of the nation’s most popular attractions. Visitors flock here from around the world to enjoy the impressive geothermal spas, ski resorts, old castle- and temple-towns, and charming traditional villages tucked away in remote valleys. From the neon lights and pulsing energy of Tokyo in the east, across the dramatic Alps in the central Chubu region, to the tranquil rural beauty of the Chugoku region in the west, Honshu offers an extraordinary variety of scenic landscapes, appealing attractions, and world-class cities. Must-see attractions include: the iconic Mt. Fuji; the historic little town of Nikko; and the Peace Park at Hiroshima.

 • Japan

  Japan, een onvergetelijke ervaring in een het land van de rijzende zon. Het landschap biedt een interessante mix van prachtige natuur, goed onderhouden religieuze heiligdommen en tempels, historische monumenten, moderne steden en wereld erfgoed locaties. Met haar tradities en cultuur heeft Japan haar eigen wereld gecreëerd. Japan staat ook bekend als de geboorteplaats van sushi, aikido en kalligrafie. De rijke geschiedenis, gecombineerd met haar schitterende natuur en gastvrijheid maakt Japan tot een dynamisch en divers land waar het gevoel van ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel volledig tot zijn recht komt.

 • Kanazawa

  Kanazawa is het centrum van cultuur en commercie in de Hokuriku-regio en is een favoriete bestemming voor de Japanners. De hele stad is door de eeuwen heen goed bewaard gebleven en het voelt als een hedendaags museum met al zijn kastelen, geisha's en tuinen. Bezoek Higashi Chaya, waar overdag kimono-geklede geisha's groene thee op de binnenplaatsen van theehuizen serveren. Kenrokuen tuin geeft rust en ruimte om te genieten tussen de kersenbloesems en rode azalea's. Het grootste deel van Kanazawa is eeuwenlang onveranderd gebleven, en hier kun je zien waar en hoe Samurai krijgers leefden van de 16e tot de 19e eeuw.

 • Ishikawa Prefecture

  Stretching out into the Sea of Japan, Ishikawa is a prefecture on the Japanese island of Honshu, best known for its Kenroku-en Garden, which was designed to stay beautiful in every season. Each season in Ishikawa offers a different scenic vista with cherry blossoms in spring, luscious greenery in summer, vibrant autumns and white winters. With both coastal and mountainous environments, visitors can expect spectacular views especially in Noto where many of Japan’s natural landscapes have been preserved. The Higashi Chaya District boasts teahouses preserved from the Edo period and historic hot spring towns, like the Kaga Onsen, exist all over Ishikawa. Don’t miss the impressive Ninja Temple; the towering Mount Maru; and the views of a thousand rice fields covering the foothills of Senmaida; one of the three holy mountains of Japan.

 • Kyoto

  Kyoto speelt als een van de oude hoofdsteden een belangrijke rol in de geschiedenis van Japan en heeft zelfs vandaag de dag alle sfeer en elegantie die u kunt verwachten van de voormalige verblijfplaats van de keizer. Deze stad heeft zeventien historische bezienswaardigheden die zijn uitgeroepen tot Werelderfgoed. Bezoek Nijo Castle om een voorbeeld van Japanse architectuur te zien in combinatie met prachtige binnenhuisarchitectuur.  De stad is beroemd om de vele kleuren, gastronomie maar ook de weelderige natuur. Het nabijgelegen Arashiyama bekend om zijn bamboebossen is op treinafstand bereikbaar en een aanrader voor een 2e of 3e dag Kyoto.

  Voor een prachtig uitzicht op Kyoto raden we u de grote houten veranda aan van Kiyomizu,  gebouwd boven een diepe vallei.

 • Kyoto Prefecture

  Extending from the central region of the Japanese island of Honshu to the Sea of Japan, Kyoto is a scenic prefecture famous for its classical Buddhist temples, Japanese gardens, imperial palaces, Shinto shrines and traditional wooden houses. The capital, Kyoto city, served as the national capital for over a thousand years ensuring a rich history featuring uniquely Japanese customs such as kaiseki dining and traditional geishas. Feast your eyes on the beautiful Uji tea fields; take a boat ride up the beautiful Hozu River; or explore the forests of Kyoto, known for their rows of thatched-roof houses and delicious matsutake mushrooms. Absolute must-sees include Amanohashidate, a pine-covered sandbar spanning the mouth of Miyazu Bay; the impressive Fushimi Inari and Ujigami-jinja Shrines; and the ancient Nijo Castle, dating all the way back to 1603.

 • Hiroshima

  Hiroshima heeft een diepe historische betekenis - het was de eerste stad ooit die een atoomontploffing onderging, die op 6 augustus 1945 verwoesting veroorzaakte over het stedelijke knooppunt. Het enige overgebleven gebouw in het gebied was de Genbaku Dome, die nu bekend staat als de ' Stad van de Vrede 'en is uitgegroeid tot een wereldwijd symbool van hoop op eeuwige vrede. Hiroshima-jo is een replica van het oorspronkelijke kasteel waar Japanse ouderen eeuwenlang samenkwamen om strategieën en politiek te bespreken. Tegenwoordig is Hiroshima een bloeiende toeristische bestemming met een interessante foodscene en een zeer levendig nachtleven. Culturele ervaringen zijn onder meer het Stedelijk Museum van Hedendaagse Kunst van Hiroshima en het Mazda Museum.

 • Hiroshima Prefecture

  Located along the Seto Inland Sea, in the centre of the Chugoku Region, Hiroshima is a Japanese prefecture with the city of Hiroshima as its bustling capital. This prefecture is home to two World Heritage Sites: the Atomic Dome, one of the few remnants of prewar Hiroshima following the atomic bombing in 1945, and the Itsukushima Shrine and floating Torii Gate in Miyajima. Other attractions include the Hiroshima Peace Memorial, Shukukeien Garden, and Fukuyama Castle. Visitors can also explore Onomichi’s twenty-five temples on the famous Temple Walk and enjoy many festivals throughout the year including the Hiroshima Flower Festival in May and the Miyajima Water Firework Festival in August.

 • Osaka Prefecture

  Osaka is gelegen in de Kansai-regio op het eiland Honshu en is na Kagawa de op een na kleinste provincie van Japan. De gelijknamige hoofdstad van de prefectuur is een grote havenstad die bekend staat om zijn innovatieve, moderne architectuur, het bruisende nachtleven en heerlijke straatvoedsel. Bezoekers kunnen uitkijken naar het verkennen van een aantal historische tempels en heiligdommen, evenals een indrukwekkende verscheidenheid aan musea, zoals het National Museum of Ethnology, het Osaka Museum of History en het openluchtmuseum van oude Japanse boerderijen. Andere populaire attracties in de omgeving zijn het prachtig gerestaureerde 16e-eeuwse shogunate Osaka Castle en de 300 meter hoge Abeno Harukas, de hoogste wolkenkrabber van het land met een prachtig uitzicht vanaf een observatiedek op de 60e verdieping.

Prijsinformatie

Wij bieden u het omschreven arrangement aan voor een totaalprijs vanaf € 5085,- per persoon, gebaseerd op 2 volwassenen die samen reizen en een tweepersoonskamer  delen.

Deze offerte is onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijsstijgingen
 

Inclusief
 • Intercontinentale vluchten Amsterdam - Tokyo / Osaka - Amsterdam v.v. uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class 
 • Overnachtingen in geselecteerde accommodaties
 • Hakone Free Pass voor het vervoer in Hakone. 
 • Een 14-daagse Japan Rail-pas voor alle JR-treinverbindingen (Economy Class)
 • PASMO Card (oplaadbaar contactloos betaalkaartsysteem voor het openbaar vervoer in Tokio) met 1.500 JPY tegoed
 • Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
 • Alle excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
 • National Geographic of soortgelijke reisgids
 • Meet & Greet bij aankomst
Exclusief
 • Reis en/of annuleringsverzekering
 •  Persoonlijke uitgaven zoals wasserij, telefoon, drankjes enz
 •  Culinaire familie tour inclusief met Engelstalige gids a E 225,- pp
 • Niet genoemde maaltijden en excursies
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
 • Administratiekosten (€35,- per boeking)